Digidexo.com

Hjem rettsmidler for Mole kontroll

Føflekker er pigmenterte celler som er liten og brun. De kan finnes på huden hvor som helst på kroppen. De kan være tilstede ved fødselen eller utvikle seg senere i livet. Årsakene inkluderer hudskader på grunn av sollys, genetikk og pigmentering av celler. Det finnes ulike hjem rettsmidler som kan bidra til å forhindre føflekker.

Vaselin

Konstant bruk av vaselin til det berørte område på kroppen over lang tid kan bidra til å redusere muldvarpene og hindre fremtidige tilbakefall.

Koriander

Sliping urten koriander til et fint pulver og bruke det til mole kan hjelpe bli kvitt føflekker. Du kan lage en pasta av urten med lakserolje for enda større effektivitet. Castor olje sørger for at huden din ikke tørker ut og klø så mye når koriander brukes av seg selv som et pulver.

Vitamin C

Hvis du knuse Vitamin C tabletter gjelder den resulterende pulveret direkte på føflekken, og deretter holde pulveret på plass med en bandasje, kan bidra til å redusere føflekken.

Apple Cider Eddik

En flott middel for føflekker er å bruke eple cider eddik et par ganger daglig. Dette hjelper ofte å kvitte seg med føflekken. Legge til et halvt glass eddik til badevannet vil sikre at du ikke enkelt få føflekker.

Anstrøk av jod

Du kan kjøpe anstrøk av jod til enhver stoffet butikken og deretter bruke den med en bomullspinne av bomull regelmessig for et par dager. Denne behandlingen vil hjelpe å bli kvitt føflekker.

Blomkål Juice

Male opp litt blomkål juice og bruke den til føflekken daglig. Huden blir myk og mole vil bli mindre og ofte vil forsvinne.

Hvitløk og Honey

Lag en pasta av to fedd hvitløk og bland en teskje honning i som lim. Bruk på føflekken, og det kan noen ganger forsvinne i løpet av noen dager. Honning hjelper lindre stikket forårsaket av hvitløk og reduserer den brennende følelsen det kan føre til. Hvitløk lim alene kan kvitte seg med føflekken også.