Digidexo.com

Hvordan å senke blodtrykket under perimenopause

Hvordan å senke blodtrykket under perimenopause


Studier tyder på at kvinner er mer utsatt for høyt blodtrykk under perimenopause. Foruten høyt blodtrykk, kan østrogen og progesteron svingninger i løpet perimenopause forårsake symptomer som uregelmessig menstruasjon, humørsvingninger og hetetokter. Perimenopause markerer begynnelsen fase kvinner går gjennom for å nå overgangsalderen. Perimenopuse vanligvis varer alt fra to til åtte år. Det begynner vanligvis når en kvinne er i hennes 40-årene, men det kan også starte i 30-årene. Det er ting en kvinne kan gjøre for å holde blodtrykket under kontroll. Følg fremgangsmåten nedenfor for å senke høyt blodtrykk under perimenopause.

Hvordan å senke blodtrykket under perimenopause

En å senke høyt blodtrykk under perimenopause, har en lege vurdere alle dine medisiner for bivirkninger. Forskning tyder på at noen medisiner som hormonbehandling kan gi høyt blodtrykk for kvinner i perimenopuse. Hvis du tar en resept som kan være årsaken høyt blodtrykk, snakk med legen din om forskrivning et alternativ medisin.

En av de beste måtene å redusere blodtrykket under perimenopause er å starte et treningsprogram. Risikoen for høyt blodtrykk for kvinner i perimenopause økning særlig ettersom de blir eldre. Eksperter sier en vanlig aerobic treningsprogram kan redusere høyt blodtrykk nok til å eliminere behovet for å ta høyt blodtrykk medisinering. Det er ikke nødvendig å kjøre eller jogge hver dag. Vanlige raske spaserturer vil bidra til å redusere høyt blodtrykk for kvinner som er i perimenopause.

Spis fettfattig mat, frukt og grønnsaker. Et sunt kosthold kan redusere risikoen for høyt blodtrykk og senke en allerede forhøyet blodtrykk for kvinner som er i perimenopause. Sørg for å unngå matvarer som inneholder mye mettet fett, fett og kolesterol. Det er også bra for kvinner å unngå koffein, nikotin, og sukkerholdige drikkevarer samt søtsaker. Hvis du er overvektig, gå ned i vekt for å holde høyt blodtrykk under kontroll spesielt under perimenopause.

Nedre natrium inntaket til 1500 milligram hver dag for å redusere høyt blodtrykk under perimenopause. Studier viser at inntak av mindre enn 1500 milligram natrium per dag holder høyt blodtrykk under kontroll betydelig.

For å redusere høyt blodtrykk under perimenopause, drikke noen kopper grønn eller oolong te hver dag. Forskning viser at å drikke to eller flere kopper grønn eller oolong te reduserer betennelse som kan føre til høyt blodtrykk.

Hvis du er en kvinne i perimenopause og har høyt blodtrykk, snakke med en lege om forskrivning en antihypertensive medisiner. Hvis du endrer din diett, trene regelmessig, og begrense saltinntak og blodtrykket er fortsatt høy, er det sannsynligvis best å ta en reseptbelagt medisin som vil bidra til å senke blodtrykket.

Hint

  • Få en god natts søvn ved å sove minst seks timer for å redusere høyt blodtrykk. Drikk ett lite glass rødvin for å forbedre blod fartøy helse og redusere høyt blodtrykk. Noen studier tyder på at å ta opptil 900 mg av hvitløk daglig kan være like effektivt som resept blodtrykk medisinering.
  • Sjekk alltid med legen din før du starter et treningsprogram eller diett plan. Kvinner i perimenopause bør ha sitt blodtrykk kontrollert regelmessig.