Digidexo.com

Naturmedisin å senke blodtrykket

Naturmedisin kan være i stand til å senke blodtrykket med færre bivirkninger sammenlignet med reseptbelagte medisiner. Typer av naturlige medisiner kan omfatte bruk av kosttilskudd eller urter, samt praktisere naturlig stress og puste teknikker som er vanlig i Øst-medisin. Folk som tenker å bruke naturmedisin til lavere blodtrykk bør snakke med sin lege først.

Typer

Omega-3 fettsyrer finnes i fisk eller fiskeolje og i kosttilskudd, og kan senke blodtrykket mer effektivt enn noen reseptbelagte medisiner.

Typer

Utdrag fra hagtorn frukt, blader og blomster kan brukes i væske eller tablettform for å senke blodtrykket.

Typer

To aminosyrer, L-arginin og L-taurin, brukes som kosttilskudd og kan senke blodtrykket etter kroppen omdanner det til dinitrogenoksid, som utvider blodkar.

Typer

Koenzym Q10 kan senke blodtrykket for folk som har mildt forhøyet blodtrykk nivåer. Det har ingen vesentlige bivirkninger.

Typer

Pust og strekk teknikker som tai chi, yoga og qigong kan senke blodtrykket og stressnivået når utført daglig over en periode på flere måneder.

Advarsel

Kosttilskudd og urter som selges over disk i helse-eller dagligvareforretninger kan ikke være hensiktsmessig merket med ingredienser eller dosering informasjon og instruksjoner.