Digidexo.com

Vegan Diet for Fat Loss

Vegan Diet for Fat Loss


Hvis du er interessert i å være snill mot dyr og å miste vekt, så en vegan, fett-busting kosthold er det rette for deg. Med streng overholdelse, tidligere modell Kim Barnouin hevder at du vil være tynn på kort tid. Mens pounds kan gli av, kan du være i for en full body makeover. Veganisme er ikke bare en diett; det er en livsstil.

Grunnleggende

Veganere unngår alle matvarer som produseres ved hjelp av dyr eller animalske biprodukter. Dette inkluderer kjøtt, fisk, fjærkre, egg, honning, meieriprodukter, gelatin og myse. Det går også utover mat. Veganere unngår også pelsverk, skinn, silke og selv bivoks. Veganere ta årsaken stoppe dyremishandling på alvor.

Mat Staples

Inkludere disse grunnleggende ingrediensene i en hvilken som helst vegansk kosthold: massevis av økologiske grønnsaker, litt frukt og en "moderat til minimal" mengden av sunt fett som finnes i avokado, nøtter, linfrø, solsikkeolje og olivenolje. Grønnsaker er et opplagt valg; de kan fylle deg opp uten å legge mange kalorier. Frukt gi et rush av søt som er uraffinert og naturlig, samt fiber som kroppen din trenger. Sunt fett bør inntas med litt mer moderasjon, avhengig av hvordan kroppen din reagerer og hvor mye den trenger.

Karbohydrater

Å spise ubehandlet, komplekse karbohydrater gir energi kroppen din. Kanadisk forfatter og vekttap coach Craig Ballantyne forklarer, "jeg får mine karbohydrater fra levende mat som også er rik på viktige vitaminer, mineraler, fiber og enzymer." Men vær klar over hva slags karbohydrater du spiser når du prøver å miste fett.

Veg Family Magazine forfatter Shayla Roberts foreslår MacDougall Program vegansk kosthold, som anbefaler ubearbeidede korn og ingen mel eller raffinert soyaprodukter. Mens generelt tillatt i vegansk livsstil, er disse ikke godkjent kilder for vekttap på MacDougall Plan for veganere.

Protein

Prøver en høy protein, lav karbohydrat vegan vekttap plan slippe pounds raskt, men det kan ikke være fullt så bærekraftig. Denne planen inneholder soya mat, seitan og falske kjøttprodukter. Imidlertid er fuske kjøttprodukter ganske behandlet. Stikker med de naturlige hele matvarer som er nevnt ovenfor vil ikke bare tillate deg å kaste noen pounds, men du vil sannsynligvis føle deg bedre i prosessen, også.