Digidexo.com

Trygge måter å Desinfiser

Trygge måter å Desinfiser


Trygge desinfisering teknikker kan være til nytte for helsen til huseiere og deres kjæledyr, samt spare miljøet for konstant eksponering for skadelige kjemikalier. The Environmental Protection Agency (EPA) holder styr på mange organiske forbindelser som finnes innenfor vanlige husholdningsvaskemidler, som kan bidra til irritasjon, kvalme, og selv varige skader på nervesystemet. Heldigvis er det mange trygge metoder for å desinfisere rundt i huset uten å stole på kjemiske-tunge rengjøringsmidler.

All-Purpose Cleaner

En av de mest essensielle rengjøringsmidler som brukes på de fleste av hjemme overflater er den grunnleggende "all purpose" renere. Den brukes på mange områder, blant annet benkeplater, hvitevarer, bad og vegger. Å skape et trygt desinfeksjonsmiddel, kombinere to spiseskjeer av hvit eddik med en spiseskje boraks innenfor en 16 unse sprayflaske. Fyll resten av flasken med varmt vann og riste før boraks oppløst. Etter fullført, legge en kvart kopp flytende såpe. Parfyme --- slik som oljer, sitron og lavendel --- kan legges for ønskede lukter. Bare bruke denne blandingen til overflater og tørk bort.

Glass og bad renere

En enkel glassrens kan opprettes fra club soda og sitronsaft. Bare plasser club soda i en sprayflaske. Legg en spiseskje med sitronsaft for å øke avfetting makt. Dette kan påføres og tørkes fra en hvilken som helst glassoverflaten. Et bad renere kan lages med bare noen få vanlige husholdningsartikler. Bland en halv kopp natron med flytende såpe til den når en konsistens som ligner på frosting. Følge denne ved tilsetning av fem til 10 dråper av en duftolje. Ved hjelp av en scrubber, effektivt renser denne kombinasjonen fliser i dusj.

Toalett Cleaner & Mold Remover

En av de mest uheldige oppgaver huseiere er toalett rengjøring. Heldigvis kan en effektiv toalett renere gjøres ved sprinkling natron og boraks inn på toalettet. Et annet alternativ behandling er å helle eddik i bollen. Hver bør få lov til å sitte i noen minutter, etterfulgt av skrubbing med en toalettbørste. For form funnet i hjemmet, kan fjerning utføres med en blanding av en halv kopp av hydrogenperoksid kombinert med en kopp vann. Spray concoction i forma; etter tilstrekkelig soaking, kan blandingen være nytt, etterfulgt av en børste.