Digidexo.com

Hvordan bruke Vicks på Småbarn

Vicks VapoRub er en mentholated salve brukes til å lindre hoste og brystet lunger. Mens det er trygt og effektivt hos voksne og eldre barn, kan det være farlig for barn under 2. Ifølge CBC News, leger ved Wake Forest University fant at Vicks kan øke slimproduksjon og luftveier betennelse i småbarn, kan muligens føre til respiratorisk distress. Dermed er det sterkt anbefalt at foreldre aldri skal gjelde Vicks (eller noe lignende generisk merke) til småbarn umyndig 2. Men hvis din pjokk er eldre enn 2, her er hvordan du bør bruke salve.

Bruksanvisning

•  Gni en sjenerøs lag med Vicks på toddlerâ € ™ s bryst, hals eller føtter. Selv om du påfører salven i beina ikke er offisielt anbefalt på etiketten, mange foreldre til småbarn har stor ros for sin effektivitet i å redusere hoste symptomer når den brukes på denne måten.

Dekk medisinert område med en varm, tørr klut. Dette kan bidra til å forhindre klær fra stikker til salven og kan føle beroligende til syke barn. Hvis du har søkt Vicks til barnas føtter, sette sokker på barnet.

Kontroller at toddlerâ € ™ s klær er løs. Dette er viktig hvis du har søkt Vicks til brystet eller halsen. Løstsittende klær gjør at mentholated damper blåse oppover til munn og nese.

Påfør ikke mer enn tre ganger i 24 timer. Dette er angitt på etiketten. Hvis du ønsker å bruke den oftere, være sikker først å spørre ditt barns barnelege.