Digidexo.com

Negative Calorie Diet Informasjon

Misvisende, er en negativ kalori diett som ikke er basert på konseptet av å spise ikke-kalorier, men i stedet utnytter den termiske effekten av mat for å redusere det totale kaloriforbruket. Individer på en negativ kalori diett miste vekt raskt, fordi selv om de spiser relativt moderate mengder mat, er kroppen i stand til å bare bruke en brøkdel av kaloriene forbrukes. Hvis du, eller noen du kjenner, er i ferd med å ta fatt på en negativ kalori diett, her er fakta du bør vite før du begynner.

Om Negative Calorie Diets

En negativ kalori diett er virkelig ikke et strukturert kosthold, per se, men heller en liste over anbefalte matvarer som har en betydelig termisk kostnader til kroppen under prosessen med fordøyelsen. Negative calorie matvarer inneholder mange frukter og grønnsaker, for eksempel appelsiner, epler, bær, brokkoli, salat og agurk.

Negative Calorie Theory

Den termiske effekten av mat sier at kroppen må forbrenne kalorier for å fordøye mat, med visse typer mat som krever mer kalorier å fordøye. Derfor er det antall kalorier på etiketten ikke mengden av energi som man får fra å spise noen bestemt mat. Du stedet mottar netto kalorier mindre kostnadene for fordøyelsen. For eksempel kan spise 200 kalorier i informasjonskapsler krever bare 10 kalorier for kroppen å fordøye, for en netto gevinst på 190 kalorier, mens 200 kalorier av epler kan koste kroppen 100 kalorier for å fordøye. Så mens matvarer kan ligne på papir, viser termisk effekt at ingen to matvarer er nøyaktig lik.

Negative Calorie Fordeler

Ideen om å bygge din diett rundt disse matvarene er en god idé, som mange er næringsrike frukter og grønnsaker som fremmer helse, og noen diett som oppfordrer deg til å konsumere mer frukt og grønnsaker på daglig basis har verdi.

Negative Calorie Ulempene

Vær forsiktig, skjønt, fordi hvis du begrense deg til disse negative kalori mat du kan ende opp med tynnere men underernært. Som med alle ting, er en balansert tilnærming beste. Mens spise noen negative kalori mat å gå ned i vekt er sunt, spiser ingenting, men disse matvarene er obsessive og ødeleggende. Kroppen krever fortsatt tilstrekkelige mengder av sunt fett (noen animalsk fett, noen sunne oljer, og noen naturlige fett som fra kokosnøtter) og en tilstrekkelig mengde av proteinet (minst 60 til 80 gram per dag).

Betraktninger

Samlet sett fordelene av en negativ kalori diett langt overgår potensialet for misbruk. Bare husk å overvåke vekttap for å holde det moderat og målt (mål i ett til to pounds av vekt tapt per uke), og husk å ta med noen naturlig fett og magert protein i din diett. Hvis du følger disse enkle reglene en negativ kalori diett kan være en sunn måte å miste noen få pounds.