Digidexo.com

Ting å hjelpe barn med tale Delay

De første årene av et barns liv er avgjørende i utviklingen av språket. Noen ganger barn opplever tale forsinkelser i løpet av denne tid på grunn av utviklings en rekke faktorer. Tale forsinkelse kan være forårsaket av muntlige nedskrivninger, oral-motoriske problemer, og hørselsproblemer. Det er flere øvelser som du kan gjøre med et barn som opplever tale forsinkelser å hjelpe overvinne denne hindringen og forbedre med språkutvikling.

Blowing Bubbles

Blåse bobler er en enkel, men effektiv trening i å utvikle ditt barns kjeve og ansiktsmusklene. Denne aktiviteten vil ikke bare være underholdende for barnet ditt, men det vil også oppfordre henne til å styrke visse orale posisjoner. Denne aktiviteten er spesielt effektivt med barn som opplever problemer med å si / w / lyder og lange / o / lyder. Med hyppig bruk, vil barn med tale forsinkelser ha en enklere tid å si ord som "hva" og "mat."

Snakk gjennom dagen

Det er viktig å bruke språket i mange dagligdagse situasjoner for å støtte tale evner av barnet ditt. Når du går til butikken, navngi elementene som du ser eller de elementene som du setter inn i handlekurven din. Når matlaging eller rengjøring i hjemmet, beskrive de aktivitetene du gjør og hvilke verktøy du bruker. Hvis du kjører bilen, snakke om hus, bygninger og mennesker som du passerer. Mens du gjør denne aktiviteten, oppmuntre ditt barn til å delta, og prise noen innsats hun gjør. Selv om barnet gjør feil eller er vanskelig å forstå i løpet av denne øvelsen, bekrefter hennes vil oppmuntre henne til å fortsette å øve og prøve.

Straw Drinking

Å ha barnet drikke fra et strå kan virke som en ganske enkel øvelse, men det vil tvinge henne til å øve på å bruke forskjellige muskler. Ligner på blåser bobler trening, kjeve og ansikt musklene styrkes. I tillegg til bruken av disse viktige tale muskler, vil barnet også øke anvendelsen og styrken av tungen. Etter hvert som barnet lærer å bruke disse viktige muskler, til hennes evne gjøre visse lyder og ord vil øke.

Finger Guides

Finger guider vil hjelpe barnet ditt visuelt se hva hun trenger å gjøre for å gjøre visse lyder og ord. Uttale ord eller lyder som barnet ditt har en vanskelig tid å gjøre. Som du sier ordet, gjenta den første stavelsen flere ganger for å understreke bevegelse av munnen når du gjør den bestemte ord. Peke på munnen slik at barnets oppmerksomhet er fokusert på tale bevegelser. Point til barnets munn for å oppmuntre henne til å etterligne eller gjenta lydene du nettopp har gjort.