Digidexo.com

Baby-Massage Therapy

Babymassasje kan være fordelaktig både for babyer og for deres foreldre. Babymassasje er enkelt å gjøre. Vær forsiktig å massere forsiktig som babyer har sart hud.

Fordeler

Baby massasje kan bidra til å skape et sterkere bånd mellom foreldre og barn. Massasje styrker babyens immume system, stimulerer blodsirkulasjonen og bidrar til å fjerne avfallsstoffer. Det kan være en trøst når en baby er opprørt og kan redusere kolikk symptomer.

Forsyninger

Den av foreldrene kan være lurt å bruke baby lotion eller babyolje samtidig gi barnet en massasje.

Timing

Ifølge baby, er det best å unngå å forsøke en baby massasje når babyen er klar for en lur, sulten eller når barnet har nettopp ferdig med å spise.

Nedre Body Technique

Begynn med bena, arbeider fra lårene ned. Massere beina som om du er "melking" dem. Etterpå massere føttene ved hjelp av sirkelbevegelser. Ikke glem å massere tærne.

Upper Body Technique

Start ved skuldrene og massere armene ved hjelp av "melking" teknikk. Deretter massere hendene forsiktig ved hjelp av sirkelbevegelser. Masser flere ganger ved å sette hendene i bønn posisjon over barnets bryst og deretter stryke hendene utover over brystet. Masser magen i et bredt klokken sirkulær bevegelse. Deretter plasserer barnet på hans / hennes mage og massere ryggen ved hjelp av sirkulære bevegelser med fingertuppene. Avslutte med lange slag hele veien fra barnets skuldre ned til føttene.