Digidexo.com

Barnas lav-fett diett

Barnas lav-fett diett


Med barndommen fedme å være konsekvent i medienes søkelys, er mange foreldre ønsker å redusere fett i sine barns kosthold. Mens være helsebevisste er generelt positivt, er en kjepphest diett eller drastisk redusere et barns fettinntaket ikke en passende løpet av handling fordi barn trenger betydelig flere kalorier enn voksne per kilo kroppsvekt. En sunn barns kosthold kan variere fra 900 kalorier om dagen til 2200, avhengig av alder og kjønn. Alltid konsultere en lege før du starter en ny diett diett.

Kalorier

For barn over 2 år, begrense fett til ca 30 prosent av den totale mengden kalorier forbrukes. The American Heart Association hjemmeside anbefaler også å begrense forbruket av mettet fett og transfett, kolesterol, tilsatt sukker og salt i maten du mate barnet ditt. De beste kildene til fett er fisk, nøtter og vegetabilske oljer, ifølge American Heart Association.

Snacks

Unngå bearbeidet mat for snacks. I stedet innlemme hele korn, fiber og frukt og grønnsaker som sunn snacks og som et middel for å inkludere de nødvendige vitaminer og mineraler i barnets kosthold. The American Heart Association anbefaler også å inkludere minst én frukt eller grønnsak til hvert av barnets måltider. I tillegg til frukt og grønnsaker, usaltet nøtter eller selleri dyppet i peanøttsmør kan tjene som en næringsrik, lav-kalori snack.

Kjøtt og korn

Bland i magert kjøtt med korn og karbohydrater. Healthopedia.com anbefaler serverer fullkorn spaghetti med kjøttsaus og chili som en måte å kombinere et magert kjøtt, for eksempel bakken kalkun, med ris eller pasta. Dette bidrar til å danne et godt avrundet og næringsrikt måltid. Innarbeide magre oster, når det brukes, reduseres unødvendig fett og kalorier.

Desserter

Desserter kan skape kaos på en lav-fett diett for et barn, like lett som de kan for en voksen. Introdusere et utvalg av sunne, men fristende, alternativer til de bearbeidede cookies og kaker som er lett tilgjengelig. Lag en lav-fett parfait med fersk kutt frukt og lav-fett gresk-stil yoghurt. Serve sorbet eller sorbet i stedet for iskrem. Bake cookies ved hjelp av en hvetemel, havregryn og rosiner i stedet for sjokoladebiter.