Digidexo.com

Problemer med et barns Hygiene

Problemer med et barns Hygiene


Mange barn er mer opptatt av å spille og bare å være en gutt enn med å ha god hygiene. Barn kan heller ikke forstå de komplikasjoner som kommer sammen med å ha dårlig hygiene. Etter hvert som barnet vokser, vil du sannsynligvis legge merke til mange vanlige hygieneproblemer som mange av barna har, inkludert spre bakterier på lekeplassen og utilstrekkelig tannpleie. Du kan hjelpe barnet ditt til å praktisere bedre hygiene vaner med aktiv undervisning og leder ved eksempel.

Germs

Bakterier er overalt på steder med høy kid populasjoner som parker og klasserom. Mange av barna vil nyse uten å bruke en vev eller hoste uten å dekke munnen, forlater området forurenset med bakterier som kan smitte de andre barna. Gi barnet ditt en pakke med reise-sized vev for skolen. Oppmuntre barnet til å alltid bruke en vev hvis han har å blåse nesen. Praktisere god hygiene hjemme. Vask hendene før hvert måltid og gjøre barnet ditt gjøre det samme. Invester i en tegneserie-formet såpedispenser for å gjøre håndvask tid mer moro for barnet ditt.

Bukseseler og rene tenner

Mange barn liker ikke å pusse tennene og ikke gjør som tilstrekkelig en jobb som en voksen når det kommer til tannpuss og bruk av tanntråd riktig. Dette problemet kan bli enda verre hos barn som bruker bukseseler. Bukseseler gjøre det enkelt for mat å få fanget mellom barnets tenner og ledninger, som kan forårsake hull i tennene til å danne. Hvis barnet ditt har problemer med tanntråd på grunn av tannregulering, kjøpe en Water Pik å hjelpe barnet ditt fjerne gjenstridige mat biter. Water Pik vedlegg vanligvis kommer i flere farger, la barnet ditt til å plukke ut sine favoritt å oppmuntre bruk. Pass på at barnet ditt er å pusse tennene etter hvert måltid.

Gjør Bath Time Fun

Hvis barnet ditt frykter badekar og dusj, forsøke å gjøre bad tid så hyggelig som mulig. Hvis du har et lite barn, kjøpe badeleker, bobler og annet tilbehør som vil gjøre badet ser ut som et morsomt sted. Hjelp barnet ditt bade. Spøk og snakke under badekaret så hun begynner å tenke på Tub Time som en hyggelig del av dagen. Å få ungdommer til å dusje etter behov kan være litt mer av en utfordring. Sett barnet ned og diskutere svette og kroppslukt. Barnet ditt vil sannsynligvis ikke ønsker å lukte foran hennes jevnaldrende og kan begynne å dusje oftere.

Tørke

Noen barn kan få angst om å tørke seg selv, spesielt etter å ha gått nummer to. Det er viktig å lære barnet ditt denne ferdigheten i ung alder, slik at hun vil føle seg komfortabel med å gjøre det etter den tid hun begynner på skolen. Det er veldig viktig å lære barnet ditt å tørke forfra og bakover, spesielt hvis du har en datter. Den kvinnelige anatomi gjør det svært enkelt for E. coli-bakterier for å gjøre veien inn i urinrøret hvis tørke gjøres motsatt vei. Du ville ikke ønsker din datter til å oppleve en urinveisinfeksjon i så ung alder. Kjøp fuktige kluter som barnet kan bruke til å tørke henne bak. Våtservietter er mindre slitende enn toalettpapir og kan bidra til å lette barnets frykt. Sørg for at barnet vasker alltid hendene med såpe og vann etter å tørke.