Digidexo.com

Naturlig rette for en spastisk colon

Spastisk kolon er et annet navn for irritabel tarmsyndrom eller IBS. Dette vanlig lidelse fører til en rekke symptomer som oppblåsthet, magekramper, diaré og forstoppelse. Og selv om en spastisk colon er ikke alvorlig, kan symptomene påvirke liv og normale rutiner. Men heldigvis kan du behandle en spastisk colon med naturpreparater.

Behandle forstoppelse med Fiber

Forstoppelse er vanlig med en spastisk colon, hvor avføring blitt sjeldne (færre enn tre avføring i uken). Forstoppelse forårsaker en rekke symptomer som oppblåsthet, gass og hard avføring. Men innlemme mer fiber i kostholdet ditt er en rask og naturlig måte å bekjempe en spastisk colon og regulere bevegelser.

Fiber-rik mat inkluderer frukt, grønnsaker, hele korn, bønner og nøtter. Og hvis du ikke mottar en tilstrekkelig tilførsel av fiber gjennom mat alene, kan fiber kosttilskudd som Benefiber gi anbefalt dose, som er mellom 20 og 35 g for voksne. Hold din daglige fiber dose innenfor dette området for å avverge diaré, som er en bivirkning av for mye fiber.

Avlaste en spastisk colon med aktivitet

Bevegelse er gunstig for kropp og helse. Og hvis du håndtere IBS eller en spastisk colon, 30 minutter aktivitet om dagen kan forbedre fordøyelsen helse og regulere tarm sammentrekninger.

Forstoppelse resultater fra langsomme sammentrekninger. I sin tur, beveger avføring gjennom tarmen på et langsommere tempo. Vær aktiv og finne måter å inkludere trening i livet ditt. Det er morsomme og kreative måter å holde seg aktiv som å ta en dans klasse eller bli med en aerobictime. Også delta i et lokalt treningssenter, ta en rask tur, jogge eller sykle. Hvis tidsplanen ikke tillater daglige treningsøkter, mål for tre til fem dager i uken.

Watch Your Diet

Mat og en spastisk colon går hånd i hånd. Og ofte, symptomer på en spastisk colon oppstå etter å ha spist og drukket visse matvarer og drikke. Å kontrollere og rette opp dette naturlig, finne dine triggere. For en uke eller så, ta opp dine måltider og drikke og holde en nøyaktig oversikt over dine symptomer. Må symptomene utvikler etter å ha spist melkeprodukter eller visse grønnsaker? I så fall midlertidig fjerne disse mulige triggere fra kostholdet ditt og se om tilstanden bedres.

Vanlige årsaker til en spastisk colon inkluderer "gassy grønnsaker" som brokkoli, løk og blomkål, kullsyreholdige drikker, kunstige sweetners og fet mat som rødt kjøtt. Hva mer, melkeprodukter er en vanlig trigger; og for å forhindre symptomer på en spastisk colon, er det best å ta en fordøyelseskanal enzym før du spiser disse matvarene.