Digidexo.com

Virkningene av No-carb dietter på barn

Virkningene av No-carb dietter på barn


Low-carb mani har feid nasjonen, og med barne fedme på vei oppover, er det ikke rart at foreldre kan være interessert i å sette sine barn på en slik diett. Foreldre ber skolene å legge low-carb alternativer til lunsj tilbud og kjøpe low-carb diett produkter fra dagligvarebutikk.

Det er mange grunner til ikke å sette barnet på en no-carb diett eller en lav-karbo diett. Mye av vekttap assosiert med slike dietter er på grunn av de resulterende kalori restriksjoner.

Gode ​​karbohydrater / dårlige karbohydrater

Det er vanskelig å holde seg til en no-carb diett fordi det er karbohydrater i omtrent alt. Karbohydrater er kroppens beste kilden for energi, og er en nødvendig del av dietten. Enkle sukker og raffinerte karbohydrater er ikke bra for barna. Komplekse karbohydrater brytes ned sakte og ikke har de negative helseeffekter som raffinerte karbohydrater gjøre. Meieriprodukter, frukt, grønnsaker og helkorn er sunne kilder til karbohydrater. De gir barna nødvendig fiber og inneholder mange viktige vitaminer og mineraler.

Barn og Karbohydrater

Du bør ikke kutte noen matvaregruppe fra barnets kosthold. Ellers kan du enkelt stunt deres vekst. Generelt, et barn forbruker halvparten av kaloriene hver dag bør komme fra karbohydrater. Dr. Stephen Sondike av Barnas Hospital of Wisconsin sier at dietter er ikke nødvendig for voksende barn. Han anbefaler carb bevissthet snarere enn carb begrensning: velge hele korn enn hvitt brød, spise havregryn i stedet for frokostblanding.

Low-carb diett helsevirkninger

Dr. Arne Astrup anmeldt 60 studier på low-carb dietter, og konkluderte med at forstoppelse, diaré, hodepine og muskelsvakhet er vanlige bivirkninger av low-carb dietter. Dårlig ånde og utslett også påvirket folk på lav-carb dietter oftere enn de på lav-fett diett.

Astrup fortalte CBS News at voksne trenger minimum 150 g karbohydrater hver dag. Dietter som Atkins dietten begrense karbohydratinntaket til bare 20 til 30 g først og deretter tillate 100 g. Dette carb mangel rammer hjernen og muskelfunksjon. Hos barn, viser karbohydratmangel opp med en gang som redusert oppmerksomhet og økt tretthet.

Mange lav-carb dietter er høy i mettet fett og kolesterol, noe som øker risikoen for hjertesykdom og kreft. Low-carb dietter kan også føre til ketose når fett ikke brytes ned effektivt. Ketose fører til dehydrering, svimmelhet, irritabilitet, kvalme og svakhet.

Å spise for mye meieri og rødt kjøtt kan øke risikoen for diabetes, nyre-og leverfunksjon og osteoporose, melder CVS Helse Resources.

Direktøren i Massachusetts Institute of Technology kvinners helse Program, Judith Wurtman, advarer om at low-carb dietter kan føre til ekstreme følelser av sinne, depresjon eller spenning. Lave nivåer av karbohydrat redusere nivåene av feel-good signalstoffet serotonin i dyrestudier, og Wurtman mener dette kan være sant for mennesker også.

Barn og slanking

Samfunnets besettelse med å være tynn kan skape livslange problemer for barn. Ifølge Leger Committee for Responsible Medicine (PCRM), har 45 prosent av jentene i alderen 5 til 12 og 20 prosent av guttene i denne aldersgruppen vært på en diett. Hos ungdom, har 36 prosent av guttene og 44 prosent av jentene dieted og 20 prosent til 30 prosent av ungdom prøve farlige eller usunne dietter.

Spiseforstyrrelser er vanlig blant unge som kan bevege seg gjennom mange ulike lidelser, fra anorektiske atferd til overspising. De usunn praksis at mange ungdommer deltar i sette dem i fare for veksthemming, emosjonelle problemer og fedme.