Digidexo.com

Irritabel tarm syndrom Relief

Irritabel tarm syndrom (IBS) er en funksjonell gastrointestinal sykdom. Det er tre undergrupper av IBS: diaré dominerende; forstoppelse-dominerende; eller en blanding av begge. Det er mange måter å lindre IBS symptomer.

Hjelp for Diaré

Diaré kan bli redusert eller stoppet av flere forskjellige produkter. Imodium hjelper årsaker fastere og sjeldnere avføring. Det reduserer også gass og oppblåsthet. Løselig fiber bidrar med diaré fordi det trekker vann fra tarmen. Dette bremser bevegelsen av avføring og gir det bulk.

Hjelp for forstoppelse

Løselig fiber kosttilskudd, slik som Benefiber og Metamucil, dra forstoppelse i tillegg. De legger til bulk og fuktighet til avføring, noe som gjør det enklere å passere. Avføring myknere, som Dulcolax og Colace, produsere mykere avføring. Dette gjør ha en bevegelse lettere og reduserer hemoroide utvikling.

Tea

Noen te gir en beroligende innvirkning. Kamille beroliger systemet og reduserer kramper. Grønn te hjelpemidler i fordøyelsen. Peppermynte te reduserer kramper og lindrer irritert tarmvevet.

Små måltider

Spise mindre måltider ofte hele dagen hjelper utløse gastrocolic refleks. Dette signaliserer til at kroppen ha avføring. Også mindre måltider er lettere å fordøye og mindre sannsynlighet for å utløse symptomer.

Fettfattig diett

Fett er vanskeligere å fordøye, og dermed legger mer stress på kroppen. Spise mat lavere i fett reduserer overreaksjon som oppstår når kroppen fordøyer fett.