Digidexo.com

Naturlig behandling for Baby Eksem

Naturlig behandling for Baby Eksem


Noen babyer utvikle kroniske utslett over ulike deler av kroppen som dukker opp som reddened patcher, med eller uten hevet støt. Ifølge MayoClinic.com, baby eksem eller atopisk dermatitt, er relativt vanlig hos barn under syv år. Heldigvis kan naturlige behandlinger være effektive for å redusere den irritasjon til barnet vokser fra tilstanden.

Diagnose

Din barnelege bør først diagnostisere eventuelle vedvarende utslett på barnets kropp for å utelukke andre sykdommer som lupus. Infantile eksem kan være brun-rød eller rød-grå, og det er sannsynlig å være kløende. Huden er i området av utslett kan fortykkes og sprekke eller skala. Hender og føtter er vanlige steder for baby eksem, samt inne i albuer og knær eller på stammen, nakke og ansikt.

Miljø

Barneleger ofte anbefale å ta naturlige skritt for å lette barnets irritasjon og kløe. Atopisk eksem er babyens reaksjon på allergener, og de mest vanlige allergener finnes i ditt eget hjem, babyens barnehage eller kjøretøyet. Eksponering for passiv sigarettrøyk kan utløse en baby eksem angrep, så vel som å puste i støv, dyr dander eller pollen. Sørg for at ditt hus og barnevakten hus er rene og røykfritt.

Fuktighet

Skru opp luftfukteren hvis barnet utvikler eksem i vintermånedene, når luften i hjemmet ditt blir tørr på grunn av overoppheting. Hvis du ikke har en luftfukter, vil en gryte med vann putre sakte på komfyren sette fuktighet tilbake i luften. Babyer med sensitiv hud kontrakt eksem lettere i tørre forhold.

Hudpleie

Tørr hud er mer utsatt for å utvikle barnet eksem. Hyppig bading tørker ut babyens sarte hud, så velger en rask svamp bad med rent varmt vann, hvis barnet ditt viser tegn på en begynnelse eksem utbrudd. Umiddelbart etter vask, påfør en allergi-fri fuktighetskrem til babyens hud for å holde på fuktigheten. Duft-free babyolje, brukes når huden fortsatt er fuktig, vil bidra til å forhindre nye utbrudd.

Aktuelt

Når barnet ditt har en fullverdig eksem utslett, trenger han trøst og en lindrende behandling som reduserer kløe og irritasjon. Se etter kolloidalt havremel å legge til sin badevannet. Kolloidalt havremel er finmalt havregryn som oppløses lett i vann. Alternativt kan du sette en liten mengde vanlig havregryn i blender og bland det før det blir et pulver. Bruk en halv kopp av kolloidalt havremel i en gallon av varmt vann.

Forebygging / løsning

Bli kvitt skrapete stoffer i nærheten av babyen. Ull fører hudirritasjoner, som gjør klær som er for stramt og ikke tillater barnet å bøye armene eller bena uten å klemme og skape en rødlig krøll. Ett hundre prosent bomull tepper og løse klær vil redusere risikoen for at barnet utvikler atopisk eksem.