Digidexo.com

Hvordan bruke Skin Cancer Treatment Efudex

Hvordan bruke Skin Cancer Treatment Efudex


Efudex er en aktuell behandling for forstadier solenergi eller aktinisk keratose. Behandling med Efudex hindrer aktinisk keratose fra snu i huden kreftceller. Under behandling med Efudex, er forstadier til kreft brakt til overflaten av huden hvor helbredelse kan finne sted. Lesjonene som vises blir veldig rød, sår og skjemmende. Her er noen tips for å hjelpe deg å bruke hudkreft behandling Efudex effektivt.

Bruksanvisning

•  Vask det berørte området. Før du påfører Efudex sørge for det berørte området er rent og tørt. Vask området forsiktig med en mild såpe. Fjerning av overskytende olje bidrar kremen for fullstendig å absorbere inn i huden.

•  Påfør Efudex. Påfør en liten mengde til det berørte området en gang eller to ganger daglig som foreskrevet av legen din. Unngå øynene og følsomt vev inne i nese og munn. Bruk bare nok krem ​​til å dekke lesjonene.

Vask hendene. Det er veldig viktig å vaske hendene grundig etter påføring Efudex. Noen pasienter velger å bruke en nonmetal applikator eller slitasje medisinske hansker, selv om dette ikke er nødvendig.

Bruk en steroid krem. Etter de første 2-4 ukene av behandlingen, vil betente lesjoner begynner å overflaten. Hvis smertene blir for intense, kan legen forskrive en steroid krem ​​for å hjelpe sooth irritasjon.

Fullfør behandling. Selv om den røde, sprø stadium av behandlingen kan være ubehagelig, er det viktig å fortsette behandlingen. Lengden av behandlingen, vil variere i henhold til alvorlighetsgraden av hudkreft. Den gjennomsnittlige behandlingslengde er 4 til 8 uker.

Heal. Etter behandlingen er fullført, tar det omtrent to uker for lesjoner å helbrede. I løpet av denne tiden ny hud vil begynne å vokse inn i behandlingsområdet. Fortsett å bruke steroid krem ​​om nødvendig for å hjelpe healing prosessen og redusere irritasjon.

Tips og advarsler

  • Hvis mulig, prøv å planlegge din behandling i en tid når du kan bo hjemme. Går ut i offentligheten under den verste delen av behandlingen kan være svært pinlig og ubehagelig.
  • Hvis du må gå ut i løpet av behandlingen du kan bruke litt av hypoallergenisk makeup. Makeup med en grønn fargetone fungerer godt for å dekke rødhet av lesjonene.
  • Hold ut av solen så mye som mulig. Soleksponering forsterker effekten av Efudex gjør det uutholdelig. Hvis det er mulig, fullføre Efudex hudkreft behandling i høst og vintermånedene.