Digidexo.com

Rutiner for bruk av Hydroculator Hot Packs

Rutiner for bruk av Hydroculator Hot Packs


Hydrocollator pakker er varmt pakker som brukes til å varme vev og hjelp i healing, ifølge forsikringsselskapet Aetna. De varme pakker er vanligvis lerret poser fylt med silikagel, som absorberer vann. De varme pakker blir deretter pakket inn i frotté og brukes til det berørte området for å varme kroppen vev.

Bestemme Bruk

Hydrocollator varmt pakker brukes når fuktig varme foretrekkes fremfor strålende, tørking varme, ifølge Aetna. Forfatter av "An Introduction to Heat & Cold som Therapy" Laurel Fowlie sier at vekten av en hydrocollator pakke kan være nyttig i noen tilfeller, men ikke i andre. Visse forhold og skader kan motsi bruk av våtvekt.

Oppvarming av Packs

Etter å avgjøre om ikke å bruke en varm pakke, starter hydrocollator prosedyre med bløtlegging og oppvarming av pakker i en hydrocollator enhet eller en stor gryte. Etter å bringe vann til en byll, bør varmen slås av og varme pakker bør få lov til å suge i minst 20 minutter.

Innpakning Packs

Det andre trinnet i prosedyren er drenering og pakking av de varme pakker. Aetna sier drenering av overflødig vann er viktig for å unngå skolding. La overflødig vann renne av før du legger den varme pakken i håndklær. Aetna anbefaler å bruke seks til åtte håndklær til å pakke de oppvarmede pakker; Fowlie råder bruker 02:58 kastet håndklær til å lage 3-5 lag under de varme pakker og bruke ett håndkle til å plassere over toppen. Den frotté bør kontrolleres for overdreven fuktighet for å unngå skolding.

Plassere Packs

Det tredje trinnet i rocedure innebærer legging pakken på det berørte området. Sjekk inn med pasienten for å avgjøre om den varme pack er for varmt eller hvis varmen kan føles i det hele tatt. Legg håndkle lag hvis varmen blir for intens; fjerne lag hvis varmen ikke varmer det berørte området.

Behandling Varighet

De varme pakninger kan bli anvendt fra 10 til 30 minutter avhengig av vev behov. Sjekk området ofte. Varme effektene av de varme pakker kan vare opp til en time etter fjerning.

Vedlikehold

Rengjør hydrocollator oppvarming enhet ofte. Ikke la de varme pakker for å tørke ut etter bruk: holde dem i oppvarmet hydrocollator enhet, dekket med vann, eller fryse dem i en plastpose. Ikke oppbevar varme pakker ved romtemperatur.