Digidexo.com

Når skal Påfør Progesteron Cream?

Ved hjelp av progesteron krem ​​kan ha nytte kvinner som ønsker å regulere sine menstruasjonssykluser, samt kvinner som er under overgangsalderen. I løpet av menstruasjonssyklusen, dominerer progesteron i andre halvdel av syklusen, kjent som lutealfasen; ta en progesteron supplement vil forlenge syklusen og utsette menstruasjon. Når progesteron er stoppet, bevirker tilbaketrekning menstruasjon å begynne. Progesteron krem ​​anvendes etter eggløsning, til slutten av syklusen.

Starter Progesteron og eggløsning

Bestem hvilken dag skjer eggløsningen. Dette kan gjøres ved å overvåke fruktbarhet tegn som basal kroppstemperatur, cervical mucus og posisjon, en ovulation Predictor kit eller bekreftet av en ultralyd utført av en lege. Begynn å bruke progesteron krem ​​på eggløsningsdagen.

En metode for bestemmelse av eggløsning er ved å overvåke basal kroppstemperatur. Dette gjøres ved bruk av en følsom basal kroppstemperatur termometer og ta en temperaturmåling på å våkne hver morgen, før du får ut av sengen. Sporing av denne temperatur vil vise en termisk skift, eller stige i temperatur, på dagen for eggløsning.

Bruke en eggløsning prediktor kit oppdager bølge av luteiniserende hormon i urinen som signaliserer starten på eggløsning. Settet brukes hver dag begynner noen dager før mistanke eggløsning; kvinner med lange sykluser må begynne å teste senere enn kvinner med kortere sykluser. Når et positivt resultat oppstår, vil eggløsningen skje om kort tid.

Overvåking cervical skiltene er en naturlig måte å finne ut når eggløsningen skjer. Når livmorhalsen er på det høyeste, mykeste og mest åpne, er dette et tegn på eggløsning. Cervical mucus vil være rikelig, klar og stretchy med en konsistens som ligner eggehviter. Når disse tegnene oppstår, er eggløsning forestående.

Bruke Progesteron

Fortsett å bruke progesteron krem ​​for 14 dager eller inntil dagen før neste forventet menstruasjon. Tilbaketrekking fra kremen vil signalisere livmorslimhinnen til å kaste, forårsaker menstruasjon å begynne. Fortsetter å bruke kremen utover forventet menstruasjon dato vil forsinke menstruasjon. Denne utvidelsen av lutealfasen kan tillate et befruktet egg mer tid til å implantere i livmorslimhinnen. Hvis du blir gravid, diskutere fortsetter kremen med legen din, hvis progesteron nivåer slipp, kan dette føre til en spontanabort.

Hvis du bruker krem ​​uten en menstruasjonssyklus, slik som for overgangsalder behandling, begynner å påføre kremen på dagen av ditt valg. Fortsett bruk for 25-28 dager.