Digidexo.com

Hvordan Clean proteser på Home

Hvis du bruker gebiss, må du vite hvordan du rengjør dem hjemme. Kjøpe en protese cup, rengjøring tabletter og en protese tannbørste hjelper deg å holde proteser ren. Protese kopper kommer i forskjellige varianter, så får den som passer deg. Protese rengjøring tabletter kommer i forskjellige merker og varianter, for eksempel over natten, røyking og regelmessig. En protese tannbørste er forskjellig fra en vanlig tannbørste og utformet spesielt for rensing av tannproteser.

Bruksanvisning

Fyll protese koppen med vann. Pass på at vannet er varmt, men ikke varmt siden dette kan smelte proteser. Bare fyll koppen halvveis siden det vil stige når du putter i proteser.

Legg en protese rengjøring tablett. Rengjøring tabletter kommer i strimler av fire eller seks, avhengig av størrelsen på boksen. Riv av en av tablettene, åpne den og sette tabletten i koppen. Prøv å ikke berøre tabletten - åpne toppen og deretter la tabletten faller ned i protesen cup og kaste bort emballasjen.

Vent til rensetablett oppløses. Det vil være boblende fra rensetablett til den er oppløst. Når det går i oppløsning, ta ut protesene og sette dem i vannet. Hvis vannet ikke dekker proteser, deretter legge litt mer vann til de er dekket.

La proteser sitte i vann i minst 15 minutter. Hvis du bruker de over natten tabletter, kan du la dine proteser i vann over natten og rengjør dem med tannbørsten i morgen. Selv med de vanlige tabletter, kan du la dem inn over natten hvis du velger.

Rengjør protesene med tannbørsten. Når du har la dem sitte i vannet for en tid ta protesene ut en av gangen og bruke tannbørsten og vaskemiddel fra gebiss cup, rent hver plate. Etter at du rengjør dem og skyll dem med rent vann, påfør lim og legg dem tilbake i munnen.

Hint

  • Det spiller ingen rolle den rekkefølgen du rengjør proteser. Bare rydde begge delene.
  • Sørg for at protesene er alltid i vann siden skader kan oppstå hvis de er ute av vannet i lengre tid. Vær nøye med å holde vannet varmt og ikke varmt siden du ikke ønsker å smelte proteser.