Digidexo.com

Hvordan omregistrere for din CNA Sertifikat Online

Hvordan omregistrere for din CNA Sertifikat Online


Sertifisert Nursing Assistant sertifisering er forskjellig fra stat til stat. De fleste stedene har elektroniske lisensieringsalternativer som det strømlinjeformer prosessen for både søkeren og lisensiering byrå. For å fornye nettet må du ha jobbet som en CNA de siste 24 månedene. Hvis du har ikke vil du ha for å gjenerobre eksamen som vanligvis må gjøres i person på et godkjent test plassering.

Bruksanvisning

•  Begynn re-sertifiseringsprosessen noen måneder før utløpsdatoen. Dette bidrar til å sikre at du får den nye lisensen i hånden før utløpet av den gamle sertifisering.

Finn statens lisensiering hjemmeside. Disse lenkene kan finnes på de fleste statlige offentlige nettsteder.

Åpne kobling til den elektroniske resertifisering skjemaet. Les sidene grundig for å finne ut om staten krever noen etterutdanning studiepoeng, som du er nødt til å fullføre slike krav før du sender inn ditt resertifisering forespørsel.

Fyll ut skjemaet fullstendig og dobbeltsjekke arbeidet ditt. Det er lett å gå glipp av en boks eller treffer en feil tast, så verifisere alt før du sender inn er det beste du kan gjøre for å holde prosessen i bevegelse.

Send inn skjemaet. Dette vil som regel føre til en bekreftelsesskjemaet og epost.

Skriv ut en kopi av bekreftelse for dine poster. Hvis for noe grunn du ikke mottar din sertifisering du kan bruke denne utskriften til å spore opp fremdriften av søknaden.

Tips og advarsler

  • Merke kalenderen. Du bør holde oversikt over når din CNA-sertifisering utløper samt når du sendte inn resertifisering. Lag en annen betegnelse for en oppfølgingssamtale hvis du ikke har fått papirene tilbake ennå. Dette bør gjøres minst to uker før utløp.
  • Bokmerke linken fra regjeringen området til sertifisering sentrum. Dette vil gjøre ting går raskere når du må re-sertifisere igjen.
  • Sjekk med din tilstand angående testkrav. Mens de fleste aldri krever at du ta testen på nytt hvis du er konsekvent å arbeide, kan reglene alltid endre.
  • Hvis du endrer stater eller re-sertifiserings etter ikke å ha jobbet for en lang periode, ta et oppfriskningskurs. Disse alternativene inkluderer vanligvis kostnaden av eksamen og vil bidra til å forberede deg til å teste igjen.