Digidexo.com

Hva er den beste terapi for Eksem?

Eksem er en sykdom i huden som manifesterer seg i runde flekker av tørrhet. Mens den virkelige årsaken til eksem er ukjent, naturlig og medisinske allergi kan føre til denne tilstanden. Kjemikalier, for eksempel sterke vaskemidler og såper, kan forverre eksem. Kaldt klima og bading mer enn en gang om dagen, kan det føre til eksem også. Mens mange behandlinger kan behandle denne tilstanden, er det ingen kur for å hindre den fra å komme tilbake.

Wrap Therapy

Wrap terapi innebærer beroligende på huden mens du tar et bad med mykgjørende olje. Mykgjørende oljer er utformet for å bløtgjøre en hvilken som helst hud som blir tørr, ved å øke hudens evne til å holde vann. Etter badet, pakk de berørte områdene med våte bandasjer som har blitt dynket i kremer eller varmt vann. Dekk til våte bandasjer med tørre bandasjer å beholde all fukt. Ved å utføre denne behandlingen daglig, forbedre effektiviteten av dere vikle ved å gjenopprette hudens elastisitet og tekstur.

Reseptfrie Therapy

Bruk av en reseptfrie steroid krem, slik som hydrokortison, sammen med et anti-kløe lotion, slik som calamine, kan være en effektiv terapi eksem. Kremene må brukes så mye som mulig uten mangler noen dager før tilstanden er borte. Mens Benadryl kan tas i pilleform for å lindre kløe, bør du ikke ta denne medisinen hvis betjene maskiner eller kjøre bil. Mens du dusjer eller bader, rengjøre området med en hypoallergenic såpe, og påfør en smørkrem etter vask.

Lysbehandling

Lysbehandling er anbefalt for noen pasienter med eksem, men må være foreskrevet av en medisinsk faglig. Fototerapi består av UV-lys-behandling i en bokslignende struktur fylt med fluorescerende lys. Behandlingen varer bare mellom noen få sekunder og noen få minutter, og du må bruke briller for å beskytte øynene. Denne behandlingen må overvåkes nøye for å hindre økt hudskader. Denne type behandling er ikke riktig for alle hud tilstand og ikke bærer sin egen risiko. Mens fototerapi er en effektiv behandling for eksem, kan det for tidlig alderen din hud og forårsake hudkreft.