Digidexo.com

Behandlingsmetoder for Degenerative Disc Disease, Arthritis & Osteoporose

Skivedegenerasjon (DDS), leddgikt og osteoporose er vanlige forhold som påvirker bein og ledd. Mens leddgikt og osteoporose tendens til å påvirke eldre mennesker, kan DDS utvikle seg i mennesker i 20-årene tidlig 30s. Alle tre forholdene kan behandles med mosjon og medisinering.

Behandlende Degenerative Disc Disease

Degenerative Disc Disease er en tilstand der platene skiller ryggvirvlene i ryggraden krympe og bli mindre fleksible, noe som resulterer i smerter og nedsatt bevegelighet. Aerob trening, styrke condition og stretching teknikker som yoga er anbefalt å forbedre den generelle helsen til en person med DDS og for å styrke ryggmusklene for å gi mer støtte til ryggraden. Medisiner som anti-inflammatoriske medisiner og smertestillende midler er også foreskrevet for å kontrollere smerte forårsaket av trykk og betennelse. Medisiner foreskrevet inkluderer ibuprofen, paracetamol, aspirin og --- for ekstrem smerte --- opiater som morfin.

Behandling av leddgikt

Artritt er en sykdom som forårsaker betennelse, smerte og tap av bevegelse i leddene. Standarden løpet av behandling for leddgikt er fysioterapi, trening og, om nødvendig, anti-inflammatoriske medisiner og smertestillende for å redusere hevelse og kontrollere smerte. Trening er den mest avgjørende element i noe program til å behandle leddgikt, siden det øker blodstrømmen til musklene og brusk rundt de berørte leddene og gjør dem sterkere og sunnere. De mest vanlige medisiner som brukes til trussel leddgikt er ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) som ibuprofen og naproksen.

Behandling av osteoporose

Osteoporose er en sykdom hvor ben miste sin tetthet og bli mer utsatt for brudd og sprekker. Tilstanden er vanligst hos postmenopausale kvinner, men det påvirker også menn. Osteoporose behandles med medisiner, endringer i kosthold og mosjon. Den vanligste medisiner for osteoporose er bisfosfonater, som reduserer frekvensen av bentetthet tap. En lignende tilnærming er tatt gjennom bruk av et hormon kalles teriparatid, en mer aggressiv behandling vanligvis reservert for pasienter som allerede har lidt et brukket ben. Endringer i kostholdet kan også hjelpe behandle tilstanden --- et større inntak av mat og drikke med høyt kalsium og vitamin D er ofte nyttig. Regelmessig aerob trening, som gåing og stepping, har vist seg å gjøre pauser og sprekker mindre sannsynlig ved å styrke musklene rundt bein.