Digidexo.com

Hvordan kvalifisere seg for en Clinical Trial for lungekreft

Hvordan kvalifisere seg for en Clinical Trial for lungekreft


Kliniske studier for lungekreft er forskningsstudier som tar sikte på å finne bedre metoder for å diagnostisere, behandle og forebygge lungekreft. Behandlingsstudier utforske nye kreft behandlinger, for eksempel medikamentell behandling, kirurgi eller genterapi. Screening studier ser på de beste metodene for å oppdage kreft, spesielt i de tidlige stadiene. Forebygging prøvelser forskning de beste måtene å forebygge kreft, eller fra det repeterte og livskvalitet studier søker å finne måter å forbedre livskvaliteten for lungekreftpasienter.

Bruksanvisning

En ta kontakt med helsepersonell for å uttrykke din interesse for å delta i kliniske studier for lungekreft. Alternativt, ta kontakt med National Cancer Institute (NCI) om aktuelle og pågående lungekreft kliniske studier (se Ressurser nedenfor). Til forskning studier sponset av NCI, farmasøytiske selskaper og andre føderale og private instanser, besøke offentlige kliniske studier nettside, som er en tjeneste for det amerikanske National Institute of Health (se Ressurser nedenfor).

Sørg for at du oppfyller prøvekvalifikasjonskriterier. Hver lungekreft klinisk studie har ulike kriteriene som kan inkludere kjønn, medisinsk historie, alder, nåværende helsestatus og et bestemt stadium av lungekreft. Dette vil bli bestemt av din lege og ved de som administrerer den kliniske studien.

Har du kreft diagnostisert og iscenesatt for å finne ut hvor langt den har kommet. Du vil også ha din generelle helsetilstand anmeldt.

Still spørsmål før de bestemmer seg for å gå inn i rettssaken. Spørre om potensiell risiko og fordeler, kostnadene involvert, deltakelse og omsorg, samt eventuelle personlige problemer du måtte ha.
Spørsmål kan inkludere hvem som har godkjent studien, hva er hensikten med studien, hva er studiet varighet, hva er de lang- og kortsiktige risiko og fordeler, hva støtte er tilgjengelig for deltakerne, hvordan vil deltakelse påvirker dagliglivet der vil deltakerne motta behandling, hva slags behandling og tester vil deltakerne gjennomgå og hvor lenge, hva kostnadene er involvert og hvem som er ansvarlig for studien.

Gi informert samtykke. Du vil bli bedt om å signere et dokument som inneholder informasjon om formålet med studien, hvilken behandling og prosedyrer du vil gjennomgå, samt potensiell risiko og fordeler.

Tips og advarsler

  • Du står fritt til å forlate studiet når som helst, enten før den starter eller når som helst i løpet av studien.
  • Vokt dere for kostnader forbundet med rettssaken, sørg for at du forstår hva kostnadene vil bli dekket av studien sponsor og forsikringsselskapet, og hva som eventuelt koster vil du bli fakturert for.