Digidexo.com

Slik Lavere Kolesterol Med Coconut Water

Slik Lavere Kolesterol Med Coconut Water


Kokosnøtter er ofte toted for sine helsemessige fordeler og næringsstoffer. Mens olje av kokos er høy i mettet fett og anbefales ikke for de med høyt kolesterol (LDL), har kokosvann motsatt effekt på dårlig kolesterol. Kokos vann ble funnet å motvirke økningen av dårlige kolesterolet samtidig øke den gode (HDL) i dyr med stigende kolesterol, i henhold til Journal of Medicinal Food.

Bruksanvisning

•  Drikk to og en halv kopper kokos vann med frokost, på samme tid hver dag for å lage et ritual, for LDL senking og HDL heve effekten av kokosvann bare fungere over tid. Studien på rotter skrevet om i Food and Chemical Toxicology var over en 45 dagers periode og viste en markant forskjell i lipid nivåer enn den tiden. Resultatene kan sees etter den tid, men drikker kokosvann må videreføres på samme beløp per dag for å høste fordelene.

Substitute to og en halv kopper ditt daglige vanninntaket med kokos vann.

Legg en kopp eller to av kokos vann til smoothies eller shakes.

Drikk kokos vann etter trening. I tillegg til å hjelpe lavere kolesterol, fylles kokos vann også elektrolytter. Legg to og en halv kopp til en liter vann flaske og fyll resten med vann.

Hint

  • Både øm og modne kokosnøttvann kan brukes for å senke kolesterol, og vil begge ha samme virkning.
  • Ikke stol på kokos vann for å senke kolesterolet helt; det må anvendes i kombinasjon med en sunn diett og mosjon.
  • Ikke få kokosvann forveksles med kokos fløte eller melk, for de to sistnevnte er faktisk høy i dårlige kolesterolet.