Digidexo.com

Astma Medisinering Ingredienser

Det finnes et bredt utvalg av astma medisiner som skal brukes for kortsiktig, langsiktig og mild til alvorlig astma, samt for å forhindre et astmaanfall når symptomene betegne en møtende astmaanfall. Diskutere alle astma medisiner med legen din og aldri endre dosering eller hyppighet av bruk uten profesjonell veiledning.

Fakta

To hovedtyper av astma medisiner er anti-inflammatorisk og bronkodilatorer. Disse typer astma medisiner er tilgjengelig som ingredienser i inhalatorer, nebulizers, piller og væsker. Inerte bestanddeler, slik som talkum, sukker, maisstivelse og drivmidler slik som hydrofluoralkan er vanlige ingredienser, avhengig av type og form av astma medisinering.

Betydning

Forstå funksjonen av hver type og form for medisinering og den tiltenkte formål kan hjelpe astmatikere til å velge riktig medisinering for sine symptomer. Medisiner brukes til å redusere betennelse, for frie luftveier og slappe Airway muskler for å kontrollere astmasymptomer og astma angrep. Noen medikamenter bør ikke brukes i kombinasjon med andre medikamenter, mens andre medisiner ikke bør brukes som eneste kilde for kontroll av astma.

Leukotriene Modifiers

Dette er en gruppe av inhalerte medisiner som blokkerer eller reduserer astmasymptomer. De blir brukt til å styre mild til moderat astma symptomer hos voksne og eldre barn. Leukotriene modifikatorer inkluderer kjemikalier som montelukast og zafirlukast og brukes ofte sammen med inhalasjonssteroider.

Brochodilators

Denne gruppen av medisiner brukes til å redusere betennelse og åpne luftveiene. Noen av kjemikaliene i denne typen legemidler inkluderer cromolyn, nedocromil, ipratropium, formoterol, teofyllin, albuterol, Levalbuterol, pirbuterol og salmeterol. De er ofte brukt sammen med inhalasjonssteroider og bør ikke være den eneste medisinen som brukes for å kontrollere astma.

Kortikosteroider

Prednison, metylprednisolon, hydrokortison er kortikosteroider som brukes til å behandle alvorlig astma og redusere astmaanfall. Kortikosteroider arbeid ved å undertrykke betennelse i lungene, noe som kan føre til astmasymptomer eller astmaanfall.