Digidexo.com

Om Flytende homøopatiske midler

Flytende homøopatiske midler bære helhetlige tilnærminger ved hjelp av naturlige ingredienser, primært naturmidler, for eksempel te, sirup og kremer, men tinkturer er hva flytende homøopatiske midler er vanligvis kalles. Du kan lage infusjoner, macerations, decoctions og tinkturer hjemme, når du er klar over homøopatiske prinsipper og urte ingredienser som produserer resultater for dine symptomer. Siden homeopatisk medisin er praktisert av noen leger som en alternativ form for medisin, kan du også se en homeopathic utøveren for dine rettigheter. Det er et par ting å vite om væske homøopatiske midler.

Tinkturer

En flytende urte-preparat der en aktiv ingrediens i en urt ekstraheres med alkohol og vanligvis laget i større bunker og lagres, tinkturer er de vanligste flytende homøopatiske midler. Vanligvis er vodka brukt fordi det er smakløst, og du kan bruke tørket eller friske urter, men det vil ta tre ganger så mye i fersk som i tørkede urter. For tørkede urter, bland åtte gram av urter med hver 1 ½ pints væske, for friske urter vil det være en ½ pounds til en ½ liter med væske. Blandingen er lagret i to uker på et kjølig, mørkt sted og deretter filtrert. Det kan vare i to år hvis de oppbevares på et kjølig, mørkt sted, tett tillukket.

Urtete eller infusjoner

Også kjent som tisanes, er urteteer eller te vanligvis laget hjemme, og 8-unse glass er fortært tre ganger om dagen. Å lage urtete, bruk en teskje eller to av tørkede urter for hver 8 gram vann og bratt i kokende vann i 10 minutter og sil. For frisk urtete, øke det til 3 ts for hver 8-unse servering. Vanligvis vil du bruke blomster, stengler og blader av urter i te eller infusjon.

Macerations

Disse er kaldt vann infusjoner, gjort det samme som infusjoner, bortsett fra de bratte i kaldt vann over natten og da er de anstrengt i morgen og konsumert tre ganger om dagen. Du trenger bare å gjøre større grupper, og de fleste som tar flytende homøopatiske midler i macerations lage en ny ladning hver natt. Du kan lage en større batch og lagre den i kjøleskapet i flere dager også.

Decoctions

Disse ligner urtete eller infusjoner, bortsett fra at de er kokt i en kjele for en mengde tid til å trekke ut de aktive ingrediensene i urter. Dette gjøres vanligvis på røtter, bark, frø, stilker og bær av urter siden det tar lengre tid å trekke ut de helbredende krefter av disse delene av plantene. De er anstrengt og tre vin-glass doser er konsumert hver dag. Du kan oppvarmer dem og tjene dem med honning hvis du vil, eller oppbevare den i kjøleskapet og drikke kaldt.

Infused oljer

Herbal infused oljer er populære flytende homeopatiske midler som kan gjøres ved hjelp av varm eller kald infusjon for å trekke ut urtene helbredende krefter. Du kan bruke dem til matlaging eller som massasje- og badeoljer. De mest vanlig brukte oljer er en hvilken som helst form av vegetabilsk olje, olivenolje, rapsolje, sesamolje og mandel. Infused oljer er stor på salater, også.

Konklusjon

Som du kan se, flytende homøopatiske midler er ganske vanligste legemidlene som kan gjøres hjemme. Noen av de homøopatiske utøvere kan gjøre sammensatte rettsmidler som er litt mer komplisert og mangesidig for raskere resultater i behandling av symptomer versus sykdom, som er en del av den helhetlige healing tilnærming.