Digidexo.com

Hvordan bruke Castor Oil for god helse

Castor olje er et vanlig hjem middel som falt i unåde hos allmennheten. Men med oppblomstringen av homeopatisk behandling, er lakserolje kommer tilbake i favør som et middel for alt fra forstoppelse til leddgikt. Her er noen måter som lakserolje kan gjenopprette god helse.

Bruksanvisning

Castor Oil rettsmidler

Bruk lakserolje for å lette forstoppelse. Det er allment kjent for sine avføringsmiddel egenskaper, så tar en spiseskje en natt før tarmer flytte vil bidra til å lindre forstoppelse.

Lag en lakserolje pakke for å bedre blodsirkulasjonen. Fukt et stykke tung klut eller flanell med lakserolje. Plasser materialet direkte på huden i det berørte området, plasserer plastposen på toppen av flanell, og deretter plassere varmeputen eller varmeflaske på toppen av plastposen. Hold på plass for en time. Dette kan lindre symptomer på nedre ryggsmerter, leddgikt, hodepine, og ulike tarmsykdommer.

Ta lakserolje for å hjelpe tørke ut membranene som produserer slim i nesehulene. Legg en spiseskje med vanlig medisin, og bruke den til å behandle tett nese.

Påfør lakserolje til hud rammet av akne med en bomullsdott og la over natten. Du bør se en forskjell i morgen. For mer vedvarende akne, gjenta behandlingen før det er klart.

Plasser en liten bit av lakserolje på et øyelokk svinesti med en bomullspinne flere ganger om dagen for å eliminere den infiserte pore.

Tips og advarsler

  • Hvis du er gravid eller ammer, ikke bruk lakserolje. Må ikke svelges store mengder lakserolje, da dette kan føre til alvorlig diaré og dehydrering.