Digidexo.com

Mage øvelser for å stramme huden

Vi blir ofte bombardert med annonser som forteller oss hvordan vi skal miste den gjenstridige magen fett i løpet av minutter. Men sannheten er at det er ingen magisk pille, og hvis du ikke velger for fettsuging eneste alternativene er hardt arbeid og besluttsomhet. Fitness eksperter er enige om at en av de vanskeligste områdene å tone og stramme er buken. En overraskende faktum er, til tross for alle disse nye gadgets, den beste måten å stramme løs mage hud er gammeldags øvelser.

Krymper magen Fat

Alle har som ett problemområde som bare ikke vil gå bort uansett hvor mange kjepphest dietter eller piller lovende å krympe magen de prøver. Noen mennesker er religiøst gjør crunches å stramme løs mage hud, men fordi de ikke bruker riktig form de ikke ser resultater. For å sikre at du jobber kjernemuskulaturen, må du bruke riktig form når du gjør crunches. Først lå flatt på bakken; neste, ta med knærne mens plassere hendene over brystet eller bak hodet. Deretter sakte løfte skulderbladene omtrent en tomme eller to opp fra gulvet når du kontraherer magemusklene. Sørg for at du holder halsen rett og haken opp for å unngå skader. Pust ut når du kommer opp, og deretter sakte senke deg ned igjen. Start ut med minst 20 en dag og langsomt bygges opp.

Reverse crunches konsentrere seg om den nedre delen av magen. Ligg på ryggen med knærne bøy og føttene litt løftet i luften krysset ved ankelen. Plasser armene bak hodet. Neste, sakte løfter hoftene 1 til 2 inches av bakken. Unngå å overbelaste og bøye ryggen. Hold denne posisjonen i et sekund mens klemme magemusklene. Hold hodet og skuldrene flatt mot gulvet. Sakte senke hoftene tilbake til gulvet.

Fastere Abs uten Crunches

Hvis du er den typen person som lett kan bli kjedelig med en redundant rutine, legge yoga øvelser for å blande det opp litt. En av de beste yoga øvelser for å stramme løs mage hud er Cobra positur, men oppsøke lege før han gikk i øvelsen hvis du lider av lavere tilbake forhold. Å anta Cobra positur, må du ligge på magen. Plasser håndflatene på gulvet under skuldrene og sakte stige opp ved å utvide armene, deretter hodet, ved brystet og til slutt overkroppen opp fra gulvet. Forsiktig anmodning ryggen din så langt som du føler deg komfortabel ser opp mot taket. Hold i 10 pust. Hvis du føler for mye belastning på ryggen, senke bue i ryggen ved å bøye albuene.

En annen gunstig yoga positur er oppover mot hund. Det ligner på Cobra, men litt vanskeligere. Ligg på magen med føttene hip bredde hverandre. Pass på at tærne er pekte så topper av føttene er på gulvet. Plasser håndflatene på gulvet under skuldrene. Sakte stige opp ved å utvide armene som du strekke ryggen din så langt som du føler deg komfortabel i en svak bue. Lett på lårene slik at du bare holder deg opp med topper av føttene og hendene. Hold i 10 pust og sakte senke deg på ryggen på gulvet.