Digidexo.com

Hvordan lagre en Portable Oxygen Tank

Hvordan lagre en Portable Oxygen Tank


Bærbare oksygen tanker tillate folk med luftveisproblemer til å bli mer mobile. Ifølge Cleveland Clinic, puste foreskrevet oksygen øker oksygen i blodet. Det kan redusere kortpustethet, økt overlevelse og beskytte hjertet. Det er to typer av bærbare oksygen tanker: den flytende oksygen tank og den komprimerte oksygentank. Bærbare flytende oksygen tanker kan være lett nok å bære på en stropp over skulderen din eller rullet rundt på et lite hjul vogn. Riktig behandling og lagring av oksygentanken er viktig.

Bruksanvisning

•  Slå av oksygentanken når den ikke er i bruk for å hindre oksygen fra å lekke ut. Gjør dette ved å skru ventilen på tanken til off.

Stå oksygen tank i oppreist stilling i et holdingselskap tilfelle når den ikke er i bruk. Plasser tanken i en out-of-the-way området slik at det ikke vil bli slått over. Dette vil forhindre skade på tanken og mulig lekkasje av oksygen.

Oppbevar oksygentanken vekk fra varme eller åpen ild. Oksygen vil mate en brann, noe som gjør brann mer intens og spre seg raskere.

Hold lagringsområde godt ventilert. Hvis mulig, åpne vinduer innimellom for å gi frisk luft. En avtrekksvifte, som ofte brukes i toalettene, ville gi god ventilasjon.

Tørk portene på flytende oksygen tanker med et håndkle etter fylling. Portene kan fryse, forårsaker iskrystaller å danne og holde oksygen tank å fungere normalt.

Tips og advarsler

  • Hold en røykvarsler og brannslukningsapparat i området.
  • Ikke tillate røyking i hjemmet.