Digidexo.com

Hvordan Utvid Frontal hårvekst

Selv frontal håravfall kan være frustrerende, kan du gjøre noe med det. Ifølge Mayo Clinic, er du ikke alene. En tredjedel av menn og kvinner sliter med håravfall. Du kan prøve reseptbelagte og over-the-counter medisiner eller kirurgi. Hvis du leter etter en mindre invasiv tilnærming, kan du også prøve noen at-home, mer naturlig rettsmidler.

Bruksanvisning

•  Diskuter medisinering alternativer med legen din. Ifølge Mayo Clinic, er medisinen Rogaine godkjent for behandling av hår tap, inkludert frontal håravfall. Det kan ta så mange som 12 uker for det nye håret til å vokse, og det nye håret som følge av behandlingen kan være tynnere og kortere enn resten av håret. Et annet alternativ er Propecia. Propecia nettsted hevder at det ikke er tilstrekkelig bevis for at det vil fungere for viker hairlines i templet; men det gjør jobben for frontale og mid-skalp regioner. Denne medisinen er tatt i pilleform, og Mayo Clinic sier at brukere bør forvente hårtap å bremse og til og med noen ny hårvekst.

Bruk eteriske oljer for å vekke ny hårvekst. Valerie Ann Worwood, forfatter av "The Complete Book of Eteriske oljer og Aromaterapi" anbefaler å legge en dråpe rosmarin eterisk olje til kaldt vann skylling etter vask håret. Gni berørte området grundig. Ikke skyll, som Rosemary vil også gi håret en fin glans. Kaldt vann bidrar til å stimulere blodkapillærer, som kan bidra sende næringsstoffer til det berørte området.

Implementere endringer i kostholdet ditt. Sørg for at du får tilstrekkelige mengder protein. Dessuten kan jern-mangel bidra til håravfall, så bør du vurdere å ta en jern supplement hvis du ikke får nok gjennom kosten alene.

Vask håret annenhver dag og bruker baby shampoo for å unngå sterke kjemikalier. Etter å ha vasket håret, lett håndkle-tørker det, men prøv å ikke gni for hardt. Også unngå å bruke en hårføner, og ikke børste eller gre håret når det er vått, da dette kan føre til at det å strekke og bryte. Hvis du velger å blåse tørke håret, sørg for å bruke lavest mulig innstilling.

Tenk om kirurgiske alternativer. Når andre metoder ikke virker, sier Mayo Clinic at hårtransplantasjon og skalp reduksjon kirurgi er begge alternativene. Under en hårtransplantasjon kirurgi, tar en hudlege eller kosmetisk kirurg hår fra baksiden av hodet og implantater den inn i skallet områder. Under en skalp reduksjon, på den annen side, en kirurg reduserer lete hud på hodet ved å fjerne det og strekke håret dekket en del av hodebunnen. Kirurgiske behandlinger kan være dyrt og smertefullt, skjønt.

Tips og advarsler

  • Kvinner bør aldri ta eller håndtere medisiner Propecia, da det kan føre til alvorlige misdannelser i mannlige fostre.
  • Hvis du velger å gå den kirurgiske ruten, sørg for å finne en bord-sertifisert spesialist og sjekke medisinske styrene for siste pasientens klager.