Digidexo.com

Hvordan bli kvitt cellulitt

Hvordan bli kvitt cellulitt


Jakten på en kur for cellulitter, klumpet fett innskudd fleste kvinner har på sine lår og rumpe, er en tilsynelatende endeløs oppgave. Ved noen anslag, så mange som 98 prosent av kvinnene har en viss grad av cellulitt på kroppen sin. Det er mange forskjellige foreslåtte rettsmidler for cellulitter, men det synes den eneste måten å vinne slaget om disse buler er å ta en multi-lagdelt tilnærming.

Bruksanvisning

Angripe Cellulite fra alle retninger

•  Tone opp musklene med styrke bygge og motstand øvelser. Studier har vist at bedre muskel fasthet kan hjelpe deg bli kvitt cellulitter. Konsentrer ekstra tid på muskel under områder med massevis av cellulitter, men skape en trening for hele kroppen for best resultat.

Hold deg til et lavt kaloriinntak. Cellulitter er ikke eksklusivt for overvektige kvinner, men å spise sunt vil holde størrelsen på fettcellene små. Dette er ikke nok til å bli kvitt cellulitter, men det vil bidra til løsningen.

Vurdere aktuell kremer til at stramme overflaten av huden eller bindevevet under huden. Aminosyrer, tang og ginkgo-biloba ekstrakter all handling som huden strammere. Se etter ett eller flere av disse ingrediensene på ulike anti-cellulitt produkter.

Tenk aktuelle kremer som krympe fettceller. Koffein er den mest vanlig ingrediens i slike produkter, og fungerer som en dehydrator. Når disse produktene fungerer, fungerer vanligvis de umiddelbart.

Splurge på endermologie, en poliklinisk prosedyre som innebærer suge massasje for å jevne ut huden. Flere behandlinger er nødvendig over flere måneder på en betydelig kostnad per behandling. Oppfølgings behandlinger er også nødvendig for å opprettholde resultatene.

Prøv mesotherapy å eliminere lokaliserte lommer av fett forårsaker cellulitter. Mesotherapy er serie av flere polikliniske prosedyrer som injeksjoner gis til sammenbrudd fettcellene for godt. Brukes i Europa og Sør-Amerika for en god stund, er det nå tilbys i USA av utvalgte plastikkirurger.

Forskning laser behandlinger for å styrke bindevevet under huden. Nye prosedyrer blir utviklet for å bruke lasere for å bekjempe cellulitter, men det er noe uenighet om deres effektivitet.

Tips og advarsler

  • Camouflage cellulitter med en god brunfarge. Fake baking er den sunneste måten å sole huden din, så ikke sitte ute i solen og risiko hudkreft.
  • Ikke slutte å bruke aktuelle behandlinger eller effektene vil avta. Dette er bare midlertidige reparasjoner.
  • Ikke få fettsuging for å bli kvitt cellulitter. Denne fremgangsmåten kan faktisk forverrer problemet.