Digidexo.com

Advair Diskus Veibeskrivelse

Advair Diskus Veibeskrivelse


Den Advair Diskus er en tilmålt dose, pulverinhalator laget av Glaxo Smith Kline. Det behandler kroniske lungelidelser som astma og kronisk obstruktiv lungesykdom, eller KOLS, med to medisiner som fungerer hver for å bedre lungefunksjonen. Flutikasonpropionat er å krympe luftveisbetennelse og salmeterol, er en langtidsvirkende bronkodilator, eller tubule opener, bistå i å lindre bronkospasme eller tubule krymping, for å gjøre puste lettere. Riktig bruk av Advair Diskus er nødvendig for å få medisinen sin maksimalt utbytte. Den Advair Diskus kommer i tre styrker. Legen din vil avgjøre hvilken som er riktig for deg.

Bruksanvisning

Hold Advair Diskus i den ene hånden i en horisontal stilling. Plasser tommelen på den andre hånden på tommelen resten. Med tommelen, presse tommelen resten bort fra deg så langt som det går. Du hører et klikk når munnstykket vises og låses på plass.

Endre hendene og hold Advair Diskus i venstre hånd. Sett tommelen på den utstikk hendelen på høyre side av enheten, og skyv spaken helt tilbake så langt som det går. Du vil høre en annen klikk. Dette betyr at klikk Diskus har lastet med en dose av medikament, og er klar til bruk. Hver gang spaken er avansert, vil kammeret i Diskus fylles med medikamenter. Antallet doser gjenværende er alltid synlig i en liten meter på toppen av Diskus. Ikke avansere spaken mer enn én gang.

Hold Advair Diskus nivå og fra munnen, puster ut og få ut så mye luft som mulig komfortabelt. Plasser munnen over munnstykket på Diskus og inhalerer raskt og dypt gjennom munnen. Fjern Diskus fra munnen og hold pusten så lenge du kan godt og puster dypt.

Lukk Advair Diskus ved å holde den vannrett og plassere tommelen tilbake på tommelen hvile og skyve tommelen resten tilbake mot deg så langt som det går. Munnstykket vil forsvinne og legemiddeldispense spaken går tilbake til normal posisjon. Den Diskus er klar for deg å lagre til neste dose er nødvendig.

Skyll munnen med vann, men ikke svelge. Dette fjerner dårlig smaker pulver rester og holder munnen din tørker ut.

Tips og advarsler

  • Den Advair Diskus er ikke beregnet for bruk med en akutt, eller plutselig innsettende astmaanfall. Du trenger en redning inhalator av albuterol for disse situasjonene.
  • Aldri ta mer enn én dose selv om du tror du ikke har mottatt en full dose fra Advair Diskus.
  • Ikke pust inn i munnstykket på Advair Diskus, som fuktighet fra pusten kan forurense medisineringskammeret, som er pulverbasert.
  • Ikke vask Diskus; dette vil comtaminate pulverisert medisinering.
  • Oppbevar enheten på et tørt og kjølig sted for å hindre skade på innholdet i Advair Diskus.