Digidexo.com

Hvordan fikse proteser

Hvordan fikse proteser


Proteser vokser mindre og mindre vanlig for eldre generasjoner. Selv om de fleste av baby boomers vil sannsynligvis ikke trenger proteser, har dagens eldre generasjonen nok av dem. Disse protesene er dyre, så når de bryter, kan det være problematisk. Denne artikkelen vil hjelpe deg å løse dine egne proteser slik at du ikke trenger å gå tannløs i offentligheten.

Bruksanvisning

Bruk Crazy Glue å midlertidig reparere proteser med en sprukket tann. plassere en liten prikk på hver side av bruddet. Deretter trykker sammen og hold i 2 minutter. Sett tilbake i munnen når limet er helt tørt.

Bruk Crazy lim for proteser med en ødelagt kropp. Dette betyr at proteser er helt knust i to. Denne reparasjonen kan være litt mer kinkig fordi limet ikke kan holde så lett. Plasser en tynn linje med sprø lim over bruddet på den ene siden. Deretter Trykk på hver side sammen, er forsiktig med å stille opp kantene på riktig måte. Hold på plass i 2 minutter og så sette den ned mellom to tunge bøker. Bøkene vil holde protesene på plass i minst en time.

Kjøp en protese reparasjonssett. Disse pakkene er i stand til å løse proteser som har sprukket kropper, tenner og manglende tenner. De vanligste ødelagte tenner i proteser er toppen, foran, 6. protese reparasjonssett vanligvis har erstatninger for dem alle.

Hint

  • Du bør gå til tannlegen så snart som mulig hvis du har gjort dine egne protese reparasjoner. Spesielt hvis reparasjonen berører tannkjøttet, kan eventuelle unøyaktig forårsake smerte. Disse tipsene er bare midlertidig.