Digidexo.com

Thoracic Back Pain Øvelser

Thorax tilbake er en hyppig åsted for smerte for folk som jobber sitter foran en datamaskin, utvidet sitt hode frem, og skaper stress i øvre del av ryggen. Øvelser som bidrar til å redusere smerte og ubehag omfatte fysioterapi med en skum roller og grunnleggende yoga for å skape bredde i øvre del av ryggen.

Funksjon av Spinal Curves

Ryggsmerter kan være hvor som helst langs ryggraden, men spesielt rundt halsen, øvre mid-thorax eller lav rygg. Hensikten med spinal kurver er å dempe virkningen til ryggraden og fordele det jevnt. Var du å ha en ramrod rett ryggrad, ville du føle deg mye mer smerte kjører gjennom uten en kurve for å fortrenge og mykne den.

Arbeider ved et skrivebord med en ergonomisk oppsett som holder alle tre spinal kurver i nakken, vil øvre og nedre del av ryggen minske ubehag og belastning på ryggraden.
Doing terapeutisk stretching og trening vil også hjelpe folk flest.

Forlenge Spine med Yoga

Redusere smerter i øvre del av ryggen ved å strekke på en jevnlig basis. Hvis du er veldig stiv, stå med føttene ca 3 1/2 meter fra hverandre. Holde en stretchy band eller håndkle, bøy i midjen og len deg fremover, senke hodet med armene over hodet. Hold bena aktivt ved kontrahering lårene å ikke låse ut knærne. Hold i noen åndedrag, deretter plassere hendene på hoftene dine til å løfte brystet å stå og hvile.

Dette er en variant av en yoga positur kalt Prasarita Padottanasana C fra Ashtanga yoga. Det er terapeutisk, å skape rom i de store trapezius og lattisimus musklene i øvre del av ryggen, som kan krampe og skape ubehag eller smerte.

Foam Roller for Therapeutic Exercise

Fysioterapi øvelser kan bidra til å redusere øvre ryggsmerter ved å flytte de store musklene som brytes rundt øvre del av ryggen - trapezius og lattisimus - i et sunt utvalg av bevegelse. Knop i muskelvev kan danne voksninger, som får musklene til å feste og skuldrene å hunch opp mot ørene. Bruk en skum roller å bidra til å fjerne disse sammenvoksninger.

Still et stort skumvalse på minst fire til fem meter lang på gulvet. Sitte og deretter ligge på skum roller, bøye knærne og sette føttene flatt, slik at knærne er rett over anklene.

Engasjere nederste magemusklene som du utvide armene over hodet i gulvet bak deg: Se om du kan få tomlene å røre (håndflatene er vendt mot hverandre). Gjenta to sett med 10 repetisjoner. Rest.