Digidexo.com

Calcaneal Bursitis Treatment

Calcaneal Bursitis Treatment


Calcaneal bursitt er en betennelse, blåmerker, forkalkninger og, i ekstreme tilfeller, spurs på hælene bein. Det kan være forårsaket av overforbruk eller stress på hælen, gjentatte skader, feil fottøy, gjentatt stående eller stress forårsaket av å være overvektig.

Time Frame

Med riktig pleie, bør bursitt smerte avta over en tre ukers periode. Imidlertid kan det ta opp til seks uker for helbredelse til å finne sted på grunn av tilstedeværelsen av arrvev. Arrvev kan fortsette å danne i opptil et år. For å hindre at dette skjer, kan det være nødvendig å bruke en spenne til å forebygge stress og re-skade på det berørte området.

Fysioterapi

Behandling for bursitt innebærer generelt strekke senene rundt det berørte området, i dette tilfellet akillessene. I tillegg vil musklene rundt ankelen må styrkes for å bedre støtte leddet.

Rest

For en tid, kan pasienten bli bedt om å holde av felles å hvile den og la den komme seg. Pasienten kan bli bedt om å bruke krykker eller rullestol. Ekstreme tilfeller kan bli immobilisert i en støpt.

Redusere hevelse

Inflammasjon og hevelse i leddet kan reduseres ved hjelp av is. Som betennelsen blir redusert, vil noen av smerte avta i tillegg. Hvis isen ikke kontrollerer hevelse og betennelse, kan pasienten ønsker å kontrollere betennelsen med anti-inflammatoriske legemidler.

Kirurgiske inngrep

Hvis bursitt ikke blir bedre over tid, kan pasienten ønsker å utforske kirurgiske alternativer. Dette kan innebære å fjerne bein spurs eller arrvev.