Digidexo.com

Kan Angst Årsak Nummenhet?

Kan Angst Årsak Nummenhet?


Angst kan være frustrerende og overveldende for en person å forholde seg til, og det kan føre til en rekke andre symptomer. Det kan også føre til depresjon. I noen situasjoner kan en person som arbeider med ubehandlet angst blitt så frustrert med tilstanden hennes som hun begynner å løsne fra hennes følelser. Hun kan da utvikle følelser av nummenhet. Nummenhet, er imidlertid ikke et symptom som vanligvis forbindes med angst.

Symptomer

Angst er en vanlig reaksjon for folk flest når håndtere stress. Bekymring, bekymring og frustrasjon kan følge fysiske symptomer som hodepine og magesmerter. Når angst symptomene blir overdreven, kan de forårsake psykiske lidelser som generalisert angstlidelse. Økt følelser av bekymring og bekymring som er vanskelig å lindre og vare i minst seks måneder, hyppige fysiske symptomer som kvalme og smerter i kroppen som forstyrrer i funksjon og søvnproblemer er noen symptomer assosiert med angstlidelser ..

Risiko

Angst kan føre til mange problemer, inkludert sekundære lidelser som depresjon. Hvis en person er å håndtere ubehandlet angst og begynner å føle at tilstanden deres er håpløs de kan begynne å uttrykke en generell nummenhet i forhold til deres generelle mentale helse. Frakobling fra ens følelser og isolasjon kan indikere en følelse av nummenhet. Selv nummenhet kan oppstå, er det er ikke et vanlig symptom på angst.

Behandling

Behandling av angst alene kan være svært vanskelig. Angst er ofte forbundet med en mangel på kontroll og kan være vanskelig for en person å klare seg uten behandling. En lege eller rådgiver kan diagnostisere angst og utvikle en behandlingsplan som vil fungere for den enkelte. Mange ganger, kan behandlingen innlemme terapi, medisiner og støtte til å fullt ta symptomene på angst.

Støtte

Håndtere angst er vanskelig og vil kreve støtte fra familie og venner for å unngå symptomer intensiverer. rekruttere støtte for å bidra til å håndtere symptomene kan bidra til å forhindre sekundære lidelser som depresjon som fører til nummenhet. Støtte grupper er også et flott verktøy for å hjelpe behandle angst.

Redusere Triggers

Å bli klar over de triggere som forårsaker angst symptomer vil være viktig i forvaltningen av dine symptomer. Gjennom terapi vil du lære dine triggere og det vil være nødvendig å iverksette tiltak for å lindre så mange triggere som mulig. Hvis du blir stresset ut når du kjører sent, vil du trenger å lære tid ledelse å gi tid i tidsplanen for alt du trenger å få gjort. Administrerende triggere er en viktig del av å håndtere angst.