Digidexo.com

Hvordan bli kvitt Scabs

Hvordan bli kvitt Scabs


En streikebryter er kroppens reaksjon på hud som har blitt skrapt av på grunn av skade. Hvis du har lidd en hud slitasje, er du ganske kjent med skorpedannelse prosessen. Mens mange enkeltpersoner mener at en skorpe er en nødvendig del av helbredelsesprosessen, viser nye bevis på at det kan forlenge healing tid. Hvis du ønsker å hindre skorper fra forming, trenger du bare å følge en streng prosessen med å rense, behandle og beskytte såret. Riktig utføre de tre-trinns prosess og fjerne skorper enkelt.

Bruksanvisning

•  Rengjør såret umiddelbart. Skyll skrapte området under en kraftig rennende vannkilde deretter forsiktig bruke en antiseptisk produkt som inneholder benzalkoniumklorid på såret. La slitasje lufttørke helt før videre behandling.

Unn det skadde området. Forsiktig DAB en antibiotisk salve på såret.

Dekk såret med en bandasje. Dette sikrer at såret er beskyttet fra ytterligere skader og, enda viktigere, at den forblir fuktig. Fjern bandasjen under dusj eller bad, deretter søke på salve og bandasje når det er tørt. Holde såret fuktig vil sikre at en skorpe ikke danner og at såret leges uten arrdannelse.

Tips og advarsler

  • Unngå å bruke hydrogen peroxide å rense et sår som det kan bremse helbredelsesprosessen.