Digidexo.com

Slik Lavere HC Levels

Slik Lavere HC Levels


HC nivå refererer til nivået av homocystein i blodet, noe som du kan bli testet. Homocystein er en aminosyre som kroppen produserer naturlig. Det er en gateway aminosyre ved at det er omdannet til cystein eller metionin tilbake inn. Noen mennesker har overflødig homocystein i kroppen, forårsaker høye HC nivåer, en tilstand som kan øke risikoen for å utvikle koronar hjertesykdom, blodpropp, tidlig debut kardiovaskulær sykdom, trange arterier, Alzheimers sykdom og visse typer kreft.

Bruksanvisning

•  Spis mer fibrøs mat. Sørg for at du får minst 40 gram fiber per dag. En studie fra 2001 publisert i American Heart Association journal Arteriosclerosis, Thrombosis, and Vascular Biology fant at deltakerne som spiste en gitt mengde fiber holdig mat daglig så en 28 prosent nedgang i nivåer av homocystein.

Supplement med vitaminer. Høye doser av vitamin B-6, vitamin B-12 og folinsyre har blitt vist å redusere nivåer av homocystein, i henhold til Linus Pauling Institute. Ta 800 mcg av folsyre, 100 mg vitamin B-6, og 100 mcg av vitamin B-12 daglig.

Begynn en øvelse diett. Vekt trening er spesielt effektiv i å senke HC nivåer. Ha 30 minutter av vekttrening, tre ganger i uken. Moderat intens kardiovaskulær trening er også nyttig. Ikke gjør mer enn en time med cardio på en gang, men så lenge intens trening kan noen ganger øke mengden av homocystein.

kreatin Ta daglig. I en studie fra 2001 publisert i American Journal of Physiology - endokrinologi og metabolisme, rotter supplert med kreatin opplevd en 27 prosent reduksjon i nivåer av homocystein. Kreatin dosering avviker med merkevaren så les etiketten og instruksjonene nøye.

Hint

  • Bryt kardiovaskulær trening i to mindre økter for å unngå å øke homocystein.
  • Kardiovaskulær trening kan vurderes som moderat hvis du kan snakke med litt innsats.
  • Du bør ikke kreatin ta hvis du har en leversykdom, høyt blodtrykk eller nyresykdom.