Digidexo.com

Hvordan bruke Saw Palmetto å behandle forstørret prostata kjertler

Hvordan bruke Saw Palmetto å behandle forstørret prostata kjertler


Saw Palmetto er antatt å være en effektiv supplerende behandling for forstørret prostata kjertler. Dette dverg palm, innfødt til den sørlige atlanterhavskysten i USA, er antatt å påvirke hormonene som forårsaker forstørret prostata kjertler.

Bruksanvisning

Forstå hvordan Saw Palmetto Treats forstørret prostata glands

•  Bruk så Palmetto i håp om å unngå kirurgi som er ofte nødvendig for å oppheve blokkeringen av urinrøret. Pasienter som lider av forstørret prostata kjertler utvikler ofte urinveisforstyrrelser som skyldes blokkering.

Behandle forstørring effekt som testosteron har på prostata med så Palmetto. Ekstraktet er tenkt å hemme testosteron interaksjon med prostatakjertelen, og dermed blokkere dens utvidelse.

Forvent bedre flyten av urin og en reduksjon i hvor ofte må du tisser når du bruker så Palmetto. Tar så Palmetto å behandle forstørret prostata kjertler er også kan berolige følelsen av vannlating haster.

Bruk Saw Palmetto Trygg

Kontroller at du har en riktig diagnose av tilstanden din. Forstørret prostata kjertler, også kjent som benign prostatahyperplasi eller BPH, må diagnostiseres av din vanlige lege.

Hold dine forventninger realistisk. Mens mange menn lider av BPH har rapportert positive effekter etter bruk så Palmetto å behandle sine vilkår, er det vitenskapelige juryen fortsatt ute. Relativt få studier har blitt gjennomført i forhold til Saw Palmetto faktiske virkninger på kroppen.

Se for bivirkninger. Mens de fleste pasienter rapporterer ingen bivirkninger i det hele tatt, noen mennesker som tar det klage over ubehag i magen, kvalme og oppkast, forstoppelse eller diaré, erektil dysfunksjon og forstørret brystene.

Vær oppmerksom på at mens det er ingen bevis knytter så Palmetto med alvorlige bivirkninger, har det vært tilfeller som synes å relatere sin bruk med en rekke ubehagelige forhold. Disse inkluderer søvnløshet, betennelse i leveren eller bukspyttkjertelen, pusteproblemer, depresjon, uregelmessig hjerterytme, økt blodtrykk og brystsmerter.

Slutt å ta så Palmetto med en gang hvis du opplever noen av de alvorlige bivirkninger. Melde fra om bivirkninger til legen din dersom disse ikke går bort i løpet av noen få dager starter din så Palmetto behandling.

Tips og advarsler

  • Ikke ta så Palmetto hvis du gjennomgår behandling for annen medisinsk tilstand som påvirker kroppens naturlige hormonbalanse. Det kan forstyrre de andre behandlinger og hemme eller opphever deres effektivitet.