Digidexo.com

Behandlinger for hevelse i ansiktet

Hevelse i ansiktet oppstår som et resultat av mange forskjellige ting. Vanlige årsaker til hevelse i ansiktet inkluderer allergier, visdom tann fjerning eller en infeksjon i munnen. Uansett hva årsaken er, er det flere behandlingstilbud som du kan velge å bidra til å redusere hevelse i ansiktet.

Forhøyet Sleeping

I noen tilfeller av hevelser i ansiktet, problemet er bare at det er for mye blod flyte i hodet ditt. Når dette er tilfellet, må du gjøre det du kan for å holde hodet hevet, spesielt under søvn. Noen leger vil foreslå en enkel hjemme rette for å sove på noen ekstra puter for å hindre overflødig blodstrøm i hodet. Hvis dette ikke hjelper, men har du sannsynligvis noe mer alvorlig som forårsaker hevelse i ansiktet.

Apply Cold

En av de vanligste måtene å redusere hevelse i ansiktet er å anvende noe kaldt til den svellede området for en lang tidsperiode. Dette kan være i form av en ispose, en iskald klut eller noe annet som er usedvanlig kaldt. Men siden kroppen din vil overføre varme til kilden av kulden, må du erstatte den kalde med jevne mellomrom. Selv om dette er en langsom prosess, er det effektivt i de fleste tilfeller av hevelse i ansiktet.

Kosttilskudd endringer

Overskudd av natrium i systemet er en årsak til svelling, ikke bare i ansiktet, men i fingre og buken i tillegg. Imidlertid er hevelse i ansiktet ofte det mest åpenbare for svellingen som er forårsaket av overskudd av natrium. En lege vil foreslå liggende off salte produkter for en stund for å se om det hjelper hevelsen går ned. Normalt vil det hjelpe i alle fall litt, spesielt hvis du vanligvis spiser en stor mengde salt produkter. Legen kan også foreslå mer trening, da dette vil bidra til å sette fart i prosessen.

Diuretika

I noen tilfeller som er litt mer alvorlig, kan leger foreslå å ta diuretika. Dette er piller som vil hjelpe vannføringen i kroppen din, noe du tisser mye mer innenfor en viss tidsperiode. Dette vil bidra til å kvitte seg med overflødig vann blir holdt tilbake i systemet og videre skylle ut overflødig natrium i tillegg. Dette vil i stor grad redusere svelling i hele kroppen, spesielt i ansiktet.