Digidexo.com

Hva er fordelene med Beet juice?

Hva er fordelene med Beet juice?


Bete juice er en lilla rød saft laget av rødbeter (Beta vulgaris). Selv om ikke en veldig populær matvare, har bete juice flere ernæringsmessige fordeler.

Lavere blodtrykk

Forskere tror at å drikke bete juice kan bidra til å senke blodtrykket. I 2008, William Harvey Research Institute ved Barts og London School of Medicine i London, England viste at å drikke 500 ml juice reduserer blodtrykket innen en time.

Seksuelle problemer

Bete juice har blitt antatt å være et afrodisiakum siden tider av de gamle romerne. Det er fordi det er rikt på bor, som er ansett som viktig for kjønnshormonproduksjon.

Kreft

Bete juice --- eller i det minste, ble rødbeter selv --- brukes til behandling av kreft i Europa i flere århundrer. Dette skyldes betanin --- eller Rødbeter Red, så kalt på grunn av rødbetene farge. Ifølge en rapport fra American Journal of Biochemistry og bioteknologi 2005, har rødbeter eksepsjonell antioksidantaktivitet som kan kjempe kreft.

Rekonvalesens

Tyskerne bruker bete juice, gjort tilgjengelig i pasteurisert form i flasker, som et effektivt middel i utvinningen av helse og styrke etter sykdom eller en periode med stor anstrengelse. Dette kan være spesielt nyttig for gravide.

Andre plager

Bete juice er brukt i flere andre lidelser. De inkluderer nyrestein, diabetes, lever og prostata problemer, og fordøyelsesbesvær.