Digidexo.com

Teknikker for å kontrollere din Temper

Teknikker for å kontrollere din Temper


Temper refererer til en persons tendens til å bli sint. Noen med en dårlig temperament kan fort oppleve sinne i visse situasjoner. Anger er en normal og sunn menneskelige følelser, men når det begynner å negativt påvirke en persons liv, å finne teknikker for å kontrollere det er avgjørende. Teknikker som fremmer en produktiv uttrykk for sinne kan forhindre skade en dårlig humør exacts på en persons sosiale og profesjonelle liv.

Kognitiv restrukturering

Ifølge American Psychological Association, kan kognitiv restrukturering lette sinte følelser. Kognitiv restrukturering innebærer å endre måten en person tenker. Siden sinne kan produsere tanker som er altfor dramatisk og irrasjonelle, og erstatte dem med rasjonelle eller logiske tanker er en produktiv teknikk for temperament kontroll. Når en person kan gjennomføre den erkjennelse at sinne er ikke bare en ineffektiv måte å løse et problem, men også negativt påvirker hans emosjonelle helse, kan han behandle og løse problemet på en sunnere måte.

Releasing Anger

Når en person opplever sinne om et problem som ikke kan løses, eller er ikke viktig nok til å rettferdig sinne eller søke en løsning, kan den beste teknikken for temperament kontroll være å slippe sinne. Ifølge Health, effektive teknikker for å slippe sinne inkluderer dyp pusting, stopper tanker som øker sinne, tenker på et behagelig bilde eller erfaring, trening og meditasjon.

Uttrykke sinne på en sunn måte

Sinne, som alle følelser, kan uttrykkes på en sunn og produktiv måte. Påståelig uttrykk er en sunn måte å uttrykke sinne, ifølge American Psychological Association. Det innebærer en person å identifisere sine behov, og hvordan han kan møte dem, uten å skade noen i prosessen. Hvis han velger å undertrykke sin vrede, må han konvertere den til en mer positiv følelse eller atferd og deretter uttrykke det. Undertrykke sinne uten å aktivt finne en god metode for å slippe den kan føre til fiendtlige eller passiv-aggressiv atferd.

Anger Management

Anger management er en prosess som hjelper en person gjenkjenne triggere som gjør henne sint, og lærer henne å uttrykke at sinne på en sunn måte. Den er beregnet for en person som ikke kan effektivt kontrollere sitt temperament til det punktet at hennes personlige eller profesjonelle liv lider. Vanligste årsakene som kan drive en person til å søke anger management inkluderer atferd som involverer fysiske eller verbale trusler, fysisk vold mot andre mennesker og ofte bryte eller skadelige gjenstander. Før du deltar på en anger management kurs, bør en person ta hensyn til, og skrive ned, hennes fysiske og følelsesmessige reaksjoner når han er sint. Identifisere de spesifikke triggere som forårsaker henne til å miste henne temperament vil hjelpe tilpasse anger management økter, og produsere de teknikkene hun trenger for å kontrollere sitt temperament. Selv om teknikkene som brukes i anger management kan praktiseres uten å delta på kurs eller personlige økter, ifølge Mayo Clinic, er det mer effektivt å følge undervisningen eller se en anger management rådgiveren.