Digidexo.com

Hvordan Tune inn til underbevissthet sinn

Menneskesinnet er sammensatt av to deler: det bevisste sinnet og det ubevisste sinn. Det bevisste sinnet er den tenkende delen av hjernen, mens det ubevisste sinn er følelsen en del av hjernen, samt den delen som lagrer minner. Underbevisstheten er også ansvarlig for de kroppsfunksjoner som forekommer regelmessig uten å kreve noen trodde, inkludert pust, fordøyelse og organfunksjon. Tappe inn i din underbevissthet tankene kan hjelpe deg påvirke positive forandringer i livet ditt.

Bruksanvisning

•  Bestem hva du ønsker å endre. Uansett hva det er du ønsker å endre, kan du bringe forandring om ved tuning på din underbevissthet sinn. Enten du vil ha mer penger, bli sunnere eller gå ned i vekt, kan din underbevissthet sinn hjelpe deg å oppnå disse målene. Det første trinnet i å gjøre dette er å finne ut hva det er du ønsker å endre. Vær konkret og starte med en eller to ting.

Opprett positive affirmasjoner. Lag en kort, positiv setning knyttet til målet ditt. Du trenger for å holde det så kort som mulig for at den skal være effektiv. Et eksempel på en kort, positiv aksept er "Jeg er på min idealvekt."

Gjenta affirmasjoner daglig. Selv om du kan gjenta disse affirmasjoner som helst, for eksempel mens du kjører eller tar en dusj, til de beste tidene si dem er når du først våkner opp og når du sovner om kvelden. Gjør det til en vane å oppgi dine affirmasjoner flere ganger først i morgen og siste ting om natten. Dette er når din underbevissthet er mest mottakelig.

Tenk subliminal opptak. En annen optimal tid å innføre positive endringer i din underbevissthet sinn er mens du sover. Dette kan gjøres ved hjelp av subliminal meldinger, som er spilt inn under noen form for beroligende musikk eller hvit støy. Hvis du lytte til opptakene, vil du ikke høre meldingene, men underbevisstheten vil gjenkjenne dem og begynne å gjøre endringer tilsvarende.

Få nye positive affirmasjoner som trengs. Når du har lastet tappet på din underbevissthet sinn og tegnet positive endringer, kan du opprette nye affirmasjoner for å fortsette å gjøre endringer i livet ditt. Mulighetene er uendelige for de som tror dette vil fungere og gjenta affirmasjoner daglig.