Digidexo.com

Hvordan å farge håret i første trimester av svangerskapet

Juryen er fortsatt ute på hvorvidt det er trygt å farge håret i løpet av første trimester av svangerskapet. Så langt er det ingen pålitelige studier som gir et svar på en eller annen måte. Siden det er så lite solid informasjon om hår kjemikaliebruk under svangerskapet, er sikkerheten til farging håret litt skummel. En gravid kvinne må bestemme hva hun mener er best, kanskje med et lite råd fra sin lege.

Bruksanvisning

Dye Hair Trygg

•  Vent til første trimester av svangerskapet er over. De første tre månedene av svangerskapet er det mest kritiske for babyens utviklings organer. Hvis du venter for andre trimester, kan barnet være mindre utsatt for kjemikalier i hårfarge.

Be fødselslege - en lege som leverer babyer, og gir svangerskapsomsorg - for råd. Legen din kan ha de siste nyhetene om kjemikaliebruk under svangerskapet.

Forstå at hodebunnen og huden kan absorbere noe av hårfarge du bruker på håret ditt. Ifølge Organisasjonen av teratologi Informasjon Spesialister kan kjemikalier som tas opp av hodebunnen avslutte kroppen i urinen din. Fordi hår kjemikalier absorberes av hodebunnen din og ende opp i blodet, det er en sjanse de kan gjøre det til babyen din og forårsake skade.

Tenk at hår kjemikalier har produsert noen fødselsskader i dyrestudier, ifølge PubMed Central. Men disse studiene benyttes en mye større mengde av kjemikalier enn det som er funnet i et typisk hårbehandling. Som sådan, er det mulig at lave nivåer av hår kjemikalier vil være trygge under svangerskapet.

Besøk en naturlig hårpleie salong og velge en hårfarge som ikke inneholder kjemikalier. Alternativt kan du spørre din vanlige stylist å få noen kjemisk fri fargestoff til å bruke under graviditet.

Farg håret i et godt ventilert område. Mange hår kjemikalier avgir giftige gasser som kan være skadelige når du er gravid. Holde et vindu, dør eller begge åpne for å tillate frisk luft å sirkulere under hårbehandling.

Bruk hansker hvis du bestemmer deg for å farge ditt eget hår stedet for å besøke en salong. Dette vil holde hårfarge fra å bli absorbert inn i huden på hendene i tillegg til hodebunnen.

Tips og advarsler

  • Hvis du er bekymret for hårfarge, men fortsatt håper å endre utseendet ditt, bør du vurdere å få høydepunkter. Ifølge Parents.com, kan du unngå å ha kjemikalier berører hodebunnen hvis du markere stedet for fargestoff.
  • Ikke automatisk anta en Hårpleie produktet er trygt bare fordi det er annonsert som "naturlig". Noen produkter inneholder skadelige kjemikalier til tross for deres naturlige merking. Spør legen din om sikkerheten av en hårfarge ingredienser før du bruker den.