Digidexo.com

Chronic Fatigue Immune Deficiency årsaker og symptomer

Kronisk tretthet immunsvikt (CFID) er en mystisk tilstand. Alvorlighetsgraden av symptomene varierer fra generell utmattelse til ødeleggende smerte og tretthet. Effektene er ikke bare fysisk. Noen mennesker med CFID klage over mentale forstyrrelser, som forvirring og en manglende evne til å konsentrere seg.

Utmattelse

CFID fører ofte ødeleggende utmattelse - den typen som gjør normalt aktive mennesker sengeliggende. Personer med kronisk tretthet lider av en manglende evne til å konsentrere seg og alvorlige problemer med å holde seg våken og fullføre daglige oppgaver.

Joint Pain

CFID kan forårsake smertefulle muskelkramper og smerter og smerter i leddene. Noen ganger denne smerten er vanskelig å definere som det er mer av en generell all-over verke fremfor smerter i et lokalisert område.

Influensalignende symptomer

Influensalignende symptomer er felles med kronisk utmattelses Immune Deficiency. Disse symptomene er en generalisert verkende følelse, hodepine, sår hals og hovne ømme lymfeknuter.

Emosjonelle faktorer

Ingen enkelt årsak er identifisert i alle tilfeller av CFID. Årsakene er varierte fra pasient til pasient. Det kompliserte sannheten er CFID kan være forårsaket av en kombinasjon av ulike faktorer, ifølge en 2008 artikkel på University of Maryland Medical Center hjemmeside.

Det kan være et resultat av hormonelle og nevrologiske faktorer. Forekomster av depresjon er rapportert blant mange CFID lider. Kroppens reaksjon på stress er sannsynlig å være i det minste en sekundær faktor i utviklingen av denne sykdom. Noen lider har et unormalt høyt nivå av hjernen kjemiske serotonin. Ekstremt høye nivåer av serotonin er forbundet med tretthet og humørforstyrrelser.

Fysiske faktorer

Genetikk er tenkt å spille en betydelig rolle i utviklingen av CFID. Ifølge University of Marylands artikkel, har forskere oppdaget en gensekvens som kan forutsi CFID med en nøyaktighet på 76 prosent.

Det medisinske samfunnet etterforsker muligheten for at CFID kan være forårsaket av infeksjon. I opp til 80 prosent av tilfellene, utbruddet av CFID var plutselig og ledsaget av influensalignende symptomer. Fire av fem personer med denne sykdommen har blitt funnet å ha enterovirus, UMMC artikkel. Den enterovirus infiserer mage-tarmkanalen og åndedrettssystemet.

Det finnes teorier og gjetninger til årsaken til kronisk utmattelses Immune Deficiency, men ingen konkrete holdepunkter for å si nøyaktig hva som forårsaker denne sykdommen. For nå, helsepersonell behandle sykdommen ved å behandle symptomene.