Digidexo.com

Fysisk Utvikling av Cerebral Parese

Cerebral parese (CP), en nevrologisk lidelse som påvirker kroppens bevegelser og muskelkoordinasjon, er ikke en progressiv sykdom. Imidlertid kan CP la en person mer utsatt for sekundære forhold, som stramme muskler og indre stress, i voksen alder.

Diagnose

Forsinkelse i grovmotoriske ferdigheter, som krypende og turgåing, fører vanligvis en bekymret forelder å ta barnet sitt til legen. Det er sannsynlig at legen å gjenkjenne de tidlige symptomer på CP, som fører til diagnostisering av cerebral lammelse.

Symptomer

Dårlig balanse, vanskelig gangart (på hvilken måte du går), og svakere overkroppen styrke er blant de vanligste symptomene på cerebral parese. De mest alvorlige tilfellene av CP kan inkludere symptomer som anfall, tarm kontroll problemer og manglende evne til å gå.

Prognose

Prognosen for cerebral parese er flertallet av barn født med funksjonshemming vil nå voksen alder. Noen med en mild form for cerebral parese kan komme sammen i samfunn med bare liten awkwardness mens andre med alvorlige tilfeller av CP kan kreve livslang omsorg.

Voksenlivet

En person med cerebral parese bruker 4:57 flere ganger energien enn gjennomsnittet person for å manøvrere rundt. Dette kan føre til at organer til å eldes raskere forlate CP pasienter mer utsatt for helseproblemer.

Behandling

Det er nok av cerebral parese behandlingsmetoder for å hjelpe til med å forbedre de fysiske evnene til de med CP. Orthotic bukseseler og fysioterapi er blant disse behandlingsalternativene.