Digidexo.com

Lidex Cream bivirkninger

Lidex er et merkenavn for Fluocinonide, en aktuell steroid som brukes til å behandle hudlidelser som forårsaker betennelse og kløe. Kremen skal brukes til det berørte området som en tynn film. Bruke det for tykt eller dekke den med en dressing kan øke bivirkningene.

Vanlige bivirkninger

Bivirkninger forbundet med Lidex krem ​​inkluderer hud tørrhet, irritasjon, svie og økt hårvekst. Hvis brukt i flere måneder, kan Lidex forårsake fortynning av huden og strekkmerker.

Seriøse Skin Effekter

Flere alvorlige hud effekter ringe etter legehjelp. Disse inkluderer et kviselignende utslett, svie, sprengning, peeling eller misfarging. Betente hårsekker (follikulitt) kan også forekomme,

Immune System Effekter

Lidex krem, som alle topikale kortikosteroider, kan lavere immunrespons i det område til hvilket den er påført. Dette kan gjøre huden mer utsatt for smitte.

Systemiske bivirkninger

Påføring store mengder Lidex eller bruker den over lengre tidsrammer kan føre til absorpsjon av kortikosteroid. Systemiske effekter kan inkludere overdreven hårvekst, høyt blodsukker og vektøkning, spesielt i ansiktet.

Pediatric Betraktninger

Lidex krem ​​bør brukes som sparsomt som mulig med barn, som er mer sannsynlig å absorbere medisinen. Bruk av kortikosteroider hos barn kan føre til alvorlige hormon ubalanser som fører til langsom vekst.

Allergisk reaksjon

I sjeldne tilfeller kan folk oppleve en allergisk reaksjon på Lidex krem. Tegn er utslett eller elveblest, kløe, pustevansker, tetthet i brystet, og hevelse i ansiktet, munn, lepper eller tunge.