Digidexo.com

Hvordan plante stanols Arbeid til lavere kolesterol

Kolesterol

Ifølge American Heart Association, anslagsvis 106 700 000 amerikanere har høyere enn anbefalt nivå av kolesterol i sine bloodstreams. Som kolesterol øker over 200 mg / dL i blodet, din risiko for å utvikle arterielle plakk øker. Dette øker også sjansene for å bli diagnostisert med hjerte- og helseproblemer, for eksempel hjertesykdom. En måte å bidra til å senke kolesterolnivået er bruken av plante stanols.

Hva er plante stanols?

Plante stanols øker i popularitet som et tilsetningsstoff. Plante stanoler vises i små mengder i de fleste plantebaserte produkter, slik som grønnsaker, korn og nøtter. Etter å realisere fordelene av plante stanols på kolesterolnivået, begynte mat selskaper utvinne plante stanols fra planter-baserte matvarer, og sette dem inn i andre matvarer som et tilsetningsstoff.

Hvordan fungerer de

Plante stanoler er svært lik i størrelse og struktur til kolesterol. Som sådan kan de ofte kommer i veien, og interferere med absorpsjonen av kolesterol i blodet. Uten å være i stand til å gå inn i blodet gjennom veggene i fordøyelseskanalen, avslutter konsumert kolesterol kroppen i ditt avfall. Ved å senke mengden av kolesterol å bli absorbert, det totale kolesterol i blodet telle avtar. Dette setter deg på mindre risiko for å utvikle arterielle blokkeringer fra forkalket kolesterol plakk.

Foods

Hvert år mer mat blir introdusert i markedet med ekstra plante stanols. Oftest kan du finne dem i produkter som stanol befestet margarin. Stanoler blir også lagt til matvarer som for eksempel appelsinjuice, matoljer, melk, granola barer og yoghurt. Bare se for emballasje som sier at produktet er lagt til, eller er beriket med plante stanols. Produktene kan også bli beriket med steroler, som fungerer på samme måte som plante stanols.