Digidexo.com

Bivirkninger av Mestinon

Mestinon er merkenavnet for medisinering pyridostigmin, som brukes til å behandle muskelsykdommer myasthenia gravis. En kolinesterasehemmer medisiner, er Mestinon også noen ganger foreskrevet for å motvirke effekten av muskelavslappende. Flere bivirkninger er mulige, men de fleste avta i løpet av en kort tid.

Vanlige bivirkninger

Mestinon bivirkninger kan være gass, fordøyelsesbesvær, rødming, hodepine, økt svette, økt spyttsekresjon, rennende øyne og muskelrykninger.

Too Much Medisinering

Noen mer ekstreme bivirkninger oppstår vanligvis når folk tar for mye av medisinen. Disse inkluderer magekramper, kvalme, oppkast, diaré, muskelkramper og svakhet.

Alvorlige bivirkninger

Alvorlige, men sjeldne Mestinon bivirkninger inkluderer tåkesyn, svelgeproblemer, vanskeligheter urinering, besvimelse, uregelmessig hjerterytme og problemer med å snakke.

Allergiske Reaksjoner

Også sjelden, noen mennesker har en allergisk reaksjon på Mestinon. Tegn inkluderer et utslett eller elveblest, pustevansker og ansikts, hals eller i munnen hevelse.

Legemiddelinteraksjoner

Mestinon kan samhandle med en rekke legemidler og kosttilskudd. Disse inkluderer antibiotika, hjerterytmen medisiner, magnesium og muskelavslappende.