Digidexo.com

Hvordan hjelpe et barn med Attention Deficit Disorder uten å bruke narkotika

Hvordan hjelpe et barn med Attention Deficit Disorder uten å bruke narkotika


Barn blir diagnostisert med oppmerksomhet underskudd har nådd epidemiske proporsjoner. Noen eksperter på området anbefaler å endre ditt barns kosthold og gjøre noen endringer i livsstil før du prøver et stoff som kan hjelpe, men ikke kurere problemet.

Bruksanvisning

•  Få svangerskapskontroll. Mange studier tyder på at mors livsstil mens du bærer barnet hennes kan føre til utviklings underskudd og forsinkelser. Ikke røyk eller drikke alkohol når du er gravid. Gå til regelmessige svangerskapskontroller og ta prenatal vitaminer.

Endre ditt barns kosthold. Noen eksperter mener barn som lider av oppmerksomhet underskudd mangler essensielle fettsyrer og komplekse B-vitaminer i kostholdet. Andre studier indikerer matallergier som den primære kilde til oppmerksomhet problemer. Rådfør deg med en lege eller ernæringsfysiolog for den beste dietten scenario for barnet ditt.

Struktur ditt barns dag. Lag og holde seg til en daglig og nattlig rutine. Ta deg tid til å planlegge og integrere alle aspekter av dagen inn i rutinen fra frokost og seng tid til lekser og spille tid. Sette klare forventninger for barnet ditt vil hjelpe ham eller henne forberede overganger hele dagen med noen følelse av forutsigbarhet.

Lag en skole rutine for barnet ditt. Samarbeider tett barnets lærer å lage en kalender og en daglig logg. Gå over hendelser med barnet ditt hver kveld og hver morgen, slik at han eller hun vil vite nøyaktig hva du kan forvente fra den dagen.

Sett opp atferd modifikasjon planer med barnets lærer der visse atferd blir belønnet eller motløse både hjemme og på skolen.

Lag skole og lekser logger for å hjelpe barnet ditt med å holde oversikt over arbeid og prosjekter som må gjøres og gjennomgå det daglig.

Trykk for individuell klasse hjelp. Hvis barnet ditt har blitt diagnostisert av skolekrets som å ha en oppmerksomhet underskudd, så skolen er ansvarlig for å gi alle muligheter for at barnet skal lykkes faglig i det minst restriktive miljøet. Hvis barnet ditt blir værende i en vanlig klasse, presse skolen for å gi et hjelpemiddel for klassen eller spesielt for barnet ditt. Pass på at læreren er kvalifisert for å imøtekomme barnets behov. Hvis barnet ditt er plassert i en spesiell utdanning klasse, sørg for at student-lærer ratio er som bidrar til barnets læringsbehov.

Tips og advarsler

  • Sjekk med legen din for kosttilskudd du kan legge til ditt barns kosthold.
  • Prøv å redusere mengden av bearbeidet mat barnet spiser.
  • Lær barnet ditt hvordan man kan organisere og holde orden på skolearbeidet.
  • Lag Jobb styrene for barnet ditt å kontrollere daglig hjemme.
  • Finn informasjon om hvordan du effektivt forelder din ADD eller ADHD barnet, hvis du opplever ekstrem frustrasjon.